Поставяне на бизнеса в гугъл , но с име на фирмата, а не само червено тикче

nikolov_st

New member
Здравейте, доста търсих из интернет , но не успях да намеря отговора на въпроса ми и затова реших да питам тук дали някой има идея как мога да добавя бизнеса си в гугъл карти, така че да излиза с името на фирмата , а не само едно червено тикче. За по-голяма яснота прилагам снимка. Искам да излиза така, както излизат в момента "Хеликон", "Хотел Бургас", "Спиди" и т.н. на снимката, а не само с това червеното.ScreenShot013.jpg

Благодаря ви предварително за помощта

За: Поставяне на бизнеса в гугъл , но с име на фирмата, а не само червено тикче

Можеш тук - Google Карти
след това - Поставете бизнеса си в Google Карти - тук - http://www.google.com/local/add/businessCenter?hl=bg&gl=bg
после Добавяне бизнес, и чакаш 2-3 седмици да ти пратят пин за потвърждение
Успех

и двете неща съм ги направил - получих пин и го потвърдих преди около месец , а може и повече да беше, но пак не ми излиза с име. Иначе при търсене в гугъл карти ми излиза червеното пинче и обозначава точното място , но няма име както са другите фирми . На мен това ми беше въпроса дали трябва нещо друго да се направи . Благодаря

Re: Поставяне на бизнеса в гугъл , но с име на фирмата, а не само червено тикче

И аз се канех да попитам по този въпрос, защото не открих инфо.
Както казва автора на темата - не е само добавянето.

За: Re: Поставяне на бизнеса в гугъл , но с име на фирмата, а не само червено тикче

За: Re: Поставяне на бизнеса в гугъл , но с име на фирмата, а не само червено тикче

да - точно така, но не мога да намеря как става това

никой ли няма идея как става това ? 😕

Не можеш да го направиш ти. Когато те решат, тогава ще стане!

а случайно да имаш идея от какво се определя или по какъв начин може да се повлияе на тяхното решение, защото доста други фирми си им се появява . Или да имаш идея на каква поддръжка или нещо си да пиша мейл

Вероятно от авторитета на мястото, колко е търсено и т.н. Но честно казано нямам идея, може и ръчно да е.

Преди време създадох на една нова сграда в София, гугъл плейс. Доста актуална сграда с много трафик, може би след около месец и по малко се появи на картата като надпис, без червеното тикче. Забелязх обаче, че над 800 човека се бяха отбелязали във въпросната сграда през мобилните си телефони (Google Places - Check in еди къде си) нещо като Forsquare ,интересно ми е дали е оказало влияние?

може да е странно , но още не е отбелязано с името на картата - явно гъглето нещо не ме харесва

Back
Горе