Предлагам вечни контекстуални линкове в ИТ сайт - промоция за първите

Статус
Not open for further replies.

stoyandim

New member
Линковете ще стоят в сайта до времето, докато го поддържам. Имайки предвид, че сайта вече е на три години, поддръжката ще продължи още дълго време.

БЪЛГАРСКИ ИТ САЙТ! Сайтът е с PR3 и 650+ посетителя дневно.

Линковете ще са в контекстуални статии, написани от вас, като в статията може да добавите до 2 линка. Всички връзки ще са dofollow. Може да добавите линкове и в статия, която вече е пусната от нас.

Статия с 2 линка - 13 лева!
Статия с 3 линка - 15 лева!

Връзките може да са към различни домейни.

-----
ПРОМОЦИЯ

Цената за първите 3ма ще бъде 10 лева, без значение дали искат 2 или 3 линка в статия!

Re: Предлагам вечни контекстуални линкове в ИТ сайт - промоция за първите

Едно уточнение: Статията се пише от теб? Ако е така, взимам една статия на промоция!

За: Re: Предлагам вечни контекстуални линкове в ИТ сайт - промоция за първите

За: Re: Предлагам вечни контекстуални линкове в ИТ сайт - промоция за първите

Аз горе съм си написал:

Линковете ще са в контекстуални статии, написани от вас, като в статията може да добавите до 2 линка. Всички връзки ще са dofollow. Може да добавите линкове и в статия, която вече е пусната от нас.

Т.е. давате ми статия, или си харесвате от вече пуснатите и ми казвате къде да поставя линкове.

Лека вечер 🙂

За: Предлагам вечни контекстуални линкове в ИТ сайт - промоция за първите

На човека, дал ми червено и написал това:

Каква ще ми е далаверата да си платя, при положение, че има много артикъл директории с pr3 и нагоре? безплатни!

ще кажа, че никой не го кара на сила и като иска да си ползва безплатните артикъл директории, да си ги ползва. Не мога да разбера какво е това раздаване на репутация. Същият човек със сигурност е нямал намерение сигурно дори и да отвори темата, но най-вероятно му е било скучно и така решил да си запълни времето. Няма да се учудя, ако въпросния има и от въпросните артикъл директории. Дайте ми сега още отрицателна репутация, ей така, за спорта. Имам си причина да определя тази цена и ще си я държа.

НОВО - За първите петима цената ще бъде 5 лева за статия с до 2 линка!

Писах ти на лично. Поздрави

ОК, взимам 2 статии. Ако може сайта на ЛС! Цената вече ме заинтригува!

Заключвам темата поради офтопик на автора. Ако се интересувате, пишете му на ЛС.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе