SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Предлагам дизайн и всичко останало!

Re: Предлагам дизайн и всичко останало!

един съвет ще ми позволиш ли...не го приемай като нападка, чисто приятелски е!

Ти рекламираш услуга...и защо дявол го взел го правиш по този начин. Ти рекламираш нещо, с което искаш да си вадиш хляба. Напиши някакъв представителен текст, рекламирай се...няма нищо лошо в това! Все пак форума се посещава от доста хора и можеш да си спечелиш не малко клиенти.
А при написаното ти в момента можеш да предизвикаш само негативно отношение у крайният потребител. Прочети някоя и друга книжка за реклама или маркетинг, или се поразрови из нета има доста материали.
Но за Бога, не прави такива работи като това представяне...доста несериозно звучи!
 
Re: Предлагам дизайн и всичко останало!

Благодаря за съветите, MsGeR това интро си го пуснах 10 пъти за проверка и да ти кажа честно макар, че няма много текст това нещо си е останало незабелязано ;-) Ще го оправя веднага, благодаря ти много..

Kalin4y понеже си мислех, че веднага ще ми изтрият поста за реклама изобщо не се замислих просто исках да постна адреса а не да се обеснявам ;-) Между другото за реклама съм чел материали много повече отколкото си мислиш и сега нека да ти кажа нещо (приятелски разбира се), мисля че знаеш какво означават целеви групи замисли се малко във форум за уебмастери рекламираш сайт за уеб дизайн?!??

Единствената ми цел беше да постна сайта и да се дадат препоръки и забележки от другите потребители понеже не видях никъде отношението на форума към рекламата (има 40% шанс да не съм го видял) си замаскирах сайта ;-)

Както и да е благодаря ви за съветите, нека всеки който има какво да каже да го направи тук все пак ако се падне някой клиент няма да се оплача ;-)
 
Re: Предлагам дизайн и всичко останало!

че веднага ще ми изтрият поста за реклама
защо ще го трият ? нали си го пуснал в тема "Пазар". Каква е логиката да ги изтрият?

Между другото за реклама съм чел материали много повече отколкото си мислиш и сега нека да ти кажа нещо (приятелски разбира се), мисля че знаеш какво означават целеви групи замисли се малко във форум за уебмастери рекламираш сайт за уеб дизайн?!??
форум за уебмастери - съгласен съм! НО човек не може да е всичко - от кодър до дизайнер. Не знаеш от къде ще ти дойде.
Би ли ми обяснил какво визираш с това за целевите групи ?

Единствената ми цел беше да постна сайта и да се дадат препоръки и забележки от другите потребители понеже не видях никъде отношението на форума към рекламата (има 40% шанс да не съм го видял) си замаскирах сайта ;-)
За това си има специален раздел "Рецензии" ! Не можах да те разбера - веднъж искаш да рекламираш сайта и дейността си, друг път искаш да чуеш рецензии и мнения ... кое от двете ?
 
Re: Предлагам дизайн и всичко останало!

;) И не са били нападки.. ;)
Не съм казал, че НЕ искам да рекламирам и НЕ искам да си дадат мнението хората по пътя на логиката като съм споменал и двете значи това си ми е целта..

Казах, че незнам рекламната политика на форума и за това го сложих в раздел пазар и изрично ти казах, че съм го замаскирал, незнам дали наистина не разбираш какво искам да ти кажа или просто искаш да ми докажеш нещо..!!

Като знаеш толкова много за рекламата мисля, че трябва да си наясно с термина "целеви групи" (target groups) а ако не няма за какво да ти обеснявам, трябва да прочетеш още малко материали на тема маркетинг и реклама.. а и то не става само с четене..

Виж не че не ми се спори ;) но нека не ми оспамвай темата, пиши ПМ за това което те вълнува.. А и на всичко отгоре темата си е моя и акъла мой. Благодаря ти за забележките ако имаш други такива кажи но ако дерта ти е какво искам да направя това го остави на мен ;)

PS: Сега видях раздел "Рецензии", няма да повярваш но е точно под "Пазар" ;-)
 
Re: Предлагам дизайн и всичко останало!

Проблемът е явно в енкодинга, който хедърите изпращат като ИСО-8859-1, а метата е вин-1251.
 
Re: Предлагам дизайн и всичко останало!

Това е проблема
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows1251">
 
Re: Предлагам дизайн и всичко останало!

Flash-а ми хареса много. Много добър. Дава обемност някак си...
Забележките ... Цветовете - много са... ъммм... жълтото и розовото например, текста е направо нечетивен, заболяха ме очите ... Освен това - никъде не видях цени. Лошо. "Най-ефтиният дизайн" и т.н., а няма цени... ;)
Няма информация за фирмата. Кои сте, къде сте, защо сте, кой кой е. Не вдъхва сигурност :)
(кирилицата... и аз съм със файърфокс, чета я ?)
Ами ... за сега това, ако се сетя още нещо ще едитна
 
Re: Предлагам дизайн и всичко останало!

Не ми се вижда ефективно за такива прости страници да се използват таблици при рязането на дизайна. Ако ще го предлагате това - правете го по-оптимизирано и спазвайте стандартите.

И при мен има проблем с кирилицата. Проблемът е в метатага за windows-1251.
 

Горе