Предупреждения за не натурални връзки от блог мрежи

За: Предупреждения за не натурални връзки от блог мрежи

всяко нещо с времето си.. някой ден ще се присъединиш към отворилите или писалите теми от рода на гугъл ме поряза или защо заминах 5 страници назад

това, че на някой или някои сайтове му се е разминало нещо е далеч от показателно, че на всички ще им се размине или че това не е фактор.

филтрите вече са по-сложни и от класирането. за 9999999 неща дават по малко отрицателни точки и като събереш достатъчно печелиш големия БОНУС. за едни по-малко, за други повече.

Мога с точност да кажа, какви са част от критериите за получаване на честитка от Гугъл за неестественни линкове.
Имам клиент, с когото започнах работа на 01.03.
На 08.03 е получил писмо, но го е видял чак тези дни, след като сайтът му е паднал.
Проверих какво е било в периода 01.03-08.03 и не открих нищо обезпокояващо.
За това време на сайта са били сложени по-малко от 50 линка по 2 думи, което е абсурд да е довело до филтри, още повече че при мен отборът и контролът е много жесток и от 1000 площадки взимам по-малко 50.
Днес седнах да анализирам подробно сайта.
Оказа се, че в бековете има ужасно много СПАМене по edu сайтове и форуми и по сайтове в екзотични (и не толкова) зони, като tw, jp, nz, cz, pl, at, th, cn, my, id, za, hu, es, tv, be, it, au
Но по-голямата част от бековете са от edu сайтове и една част от форумни профили.
Така, че не ползвайте спам по edu сайтовете.
Това ще ви донесе проблеми.

Back
Горе