SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

През май започва безплатен курс по SEO

telerikstudent

New member
SEO tips

Основи на SEO оптимизацията:
1. Първото нещо, което трябва да направите е изборът на подходящ домейн. Той трябва да бъде възможно най-кратък. Тенденциите в днешно време са да не се използват ключови думи в домейна, тъй като това се води за спам.

2. Напишете подходящи <title> и <description> за всяка една от страниците на сайта си. В тях е добре да присъстват думите са които искате да излизате в Google.

3. Важно е в страницата си да имате изброени h1, h2 ..h6 тагове. В тях също е добре да присъстват думите са които искате да излизате. Най-добре е да започнете с h1 tag.

4. Текста на сайта Ви също е от голямо значение. Той трябва да бъде уникален, иначе рискувате да бъдете наказани.

5. Публикуването на ново съдържание в сайта ви винаги е добре за него.

6. Подходящо би било картинките в сайта ви да са кръстени с ключови думи. Така подавате информация на Google за какво става дума в дадената картинка. Също така е уместно да използвате подходящо заглавие и alt текст за картинката.

7. Изберете правилно anchor текстовете си. Anchor текст от типа Click here, не дава никаква информация за съдържанието на страницата, на която ще бъдете прехвърлени. Също така е добре да напишете заглавие на линка, за повече информация. Това ще бъде оценено от Google.

8. Направете проучване и намерете директории и форуми, където можете да публикувайте линк към вашият сайт. Колкото повече линкове имате, толкова по-често Google Bot-а ще преминава през вашия сайт. Линковете трябва да са от места, с тематика свързана с вашия бизнес.



Можете да научите повече за онлайн оптимизацията на този безплатен курс SEO.

На този линк можете да намерите и други безплатни курсове:

  • лекции HTML
  • лекции CSS
  • лекции JavaScript
  • лекции уеб разработка
 
За: През май започва безплатен курс по SEO

За: През май започва безплатен курс по SEO

Според мен наков не е много добър в сео-то
Той разбира от програмиране и като сум си говорил с нвго не е много в час със новите тенденции в оптимизирането
 
За: През май започва безплатен курс по SEO

За: През май започва безплатен курс по SEO

Доколкото си спомням от предишния курс, имаше разни лектори дори от този форум.

Таман учащите се в курса като го звършат, ще могат де са пробват в новото СЕО състезание.
 
Re: През май започва безплатен курс по SEO

В тон с горните постове, бих искал да отбележа отново /пост 56 в тема "Мотивирай се"/ за сайта coursera.org, който предлага участие в различни курсове. През февруари-март завърших един и днес, като разглеждах предложенията, се натъкнах на този - заградения в снимката. Мисля, че доста хора биха се заинтригували. Всичко е напълно безплатно. Ако някой желае, бих разказал повече за това обучение в някой пост. Това, което трябва да кажа на първо време е - тези, които желаят да се присъединят, да се регистрират с истинските си имена, защото сертификата, който биха получили при завършване, ще бъде с името, с което е регистриран човека.
Успех.1233.jpg
 
За: Re: През май започва безплатен курс по SEO

За: Re: През май започва безплатен курс по SEO

Записан/a сте за присъствено
участие в този курс :beer:
 

Горе