SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Препоръчайте ми добра PPC

shristov

New member
Някаква българска желателно програма която да предлага банери, че в момента съм с exchange.bg уж за размяна на импрезии и нещо не съм доволен та мисля да сложа някакви банерчета, но да плащат на кликове примерно на тях. В краен случай вече може и чужда, но българска е по-желателно..
 
Re: Препоръчайте ми добра PPC

Български, които са платени, са Изитрейдър и Неоген. За други не съм чувал.

Освен това "добра" е много относително. Аз ползвам БГ Адсенс и съм крайно недоволен (цени на клик, ЦТР), но има хора котио например са доволни от БГ Адсенс.

Ползвал съм Неоген, но при тях ЦТР ми свръх нисък, нищо че пригходите се делят 50/50. През повечето време те връткат свои банери и тогава ти плащат много по-малко.

ИзиТрйдър съм ползвал, имат програми с висока цена на клик (Мартин Заимов 17 ст., ако не се лъжа). Лошото и при тях е ниския ЦТР. Единствено бях сравнително доволен, когато въртях банери на гладен.бг на 10 стотинки, защото бяха много контекстуални на сайта ми. Обаче гладниците смъкнаха цената на 5 стотинки и далаверата умря.

Въпрос на пробване и преценка. Все още в България няма програма, която да ти предложи добра алтернатива. Не говоря за приход, който да ти покрива хостинга. Говоря за приход, който да ти позволи да си изкарваш поне една прилична заплата. Като гледам голяма част от нас си изкарваме парите с чуждоезични сайтове.

Това е моят обзор, нека и други да си кажат.
 
Re: Препоръчайте ми добра PPC

Ами.. ползвах easytrader, но както каза колегата CTR-а е супер нисък, % 1500 импрезии да имам 1 клик я има я няма. Неоген не съм пробвал още, но няма кой знае колко добри отзиви, имаше пусната тема тука за тия widgetbugs ли бяха, регистрирах се там през афф на колегата, но все още чета отзивите и не бързам да влизам там, да видя дали ще платят и дали е всичко нормално и тогава. Иначе имам и доста чужд трафик и няма да е лошо да ги сложа.. exchange.bg също плащали за техните банери, но само като влезнах във форума и като видях колко теми от типа "къде са ми парите" "кога ще дойде записа" и незнам си кво още и бързо се разкандардисах. Аз също ползвам adsense, но нещо напоследък не ми харесва.. за 15 клика 0.70$ не ми допада :)
 

Горе