Препоръчайте надеждни submission services

Re: Препоръчайте надеждни submission services

Току що купих сайт със седем страници, всяка от които с ПР 4 за $130 с таксите (28$ ДДС, мама им американска). За хиляда долара може да си напазаруваш доста домейни с реален ПР.
тук бгкулинар споменава РЕАЛЕН ПР т.е. той го проверява, а дали тия тулове са правилни на 100% не знам 🙂

тук бгкулинар споменава РЕАЛЕН ПР т.е. той го проверява, а дали тия тулове са правилни на 100% не знам 🙂

Аз разбрах че го проверява.
Но никога не можеш да бъдеш сигурен поне до следващия ап.
А бековете по-добре ги гледай през Яху и МSN
Гугъл никога няма да ти покаже всички бекове
Има програми дето правят всичко на автомат.
Ако иска бгкулинара да ми напише адреса в ПМ или на Кю-то и ще му дам пълен анализ на бековете.

А бековете по-добре ги гледай през Яху и МSN
Гугъл никога няма да ти покаже всички бекове

Точно пък през MSN... 🙄

Сега тъкмо се проверих един от сайтовете. В Гугъл уебмастър туулс ми показва 44 000 беклинка, в Яху - 21 000, в МСН - 0. ;D

А бгклунар-а, мисля е достатъчно наясно с материята за да си направи сам анализ на линковете.

Последно редактирано:

Точно пък през MSN... 🙄

Сега тъкмо се проверих един от сайтовете. В Гугъл уебмастър туулс ми показва 44 000 беклинка, в Яху - 21 000, в МСН - 0. ;D

А бгклунар-а, мисля е достатъчно наясно с материята за да си направи сам анализ на линковете.

Мога ли да попитам как гледаш бековете?
Пример?

По принцип Яху дава почти всички бекове, а Гугъл филтрира много от тях и ако почнеш да "ходиш" по страниците, не показва всички.
По МСН се опитах ръчно да видя бековете, но чрез хот бота
hotbot.com
След като МСН затвориха оператора link: през Хотбот-а можеше да се събират бековете, но явно и там са затоворили вратичката.
Така че за МСН-а сте прав.
Грешката е моя

Последно редактирано:

Ами MSN ако не греша забраниха показването на беклинкове, но каквото и търсене да използвам, не ми показва повече от 100-200 линка за сайта.

В Гугъл проверявам чрез акаунта си в Уебмастър Туулз, а в Яху - link:domain.com

В Гугъл проверявам чрез акаунта си в Уебмастър Туулз
верно? А чуждите как ги проверяваш тогава? Защото тук става дума за чужди домейни, които смяташ да закупиш. MSN е по ценен от Google в това отношение. Google официално обявиха преди доста време че link:xxxxxx.com не дава пълна информация а уебмастър тулс се обновява рядко.

За чужди - Яху. Знам, че Г не показва всички линкове.

Но хора занимаващи се със СЕО да ми препотъчват МСН за проверка на линкове... 🙄

http://blogs.msdn.com/livesearch/archive/2007/03/28/we-are-flattered-but.aspx

Последно редактирано:

Дълго време бековете на МСН-а се събираха през ХотБот-а
Това го написах по-горе.
Това че опратора не работи го знаех, за това и попитах как гледате.
Но не знаех че вратичката са я затворили.

За директориите:
Не ви съветвам да събмитвате в тях.Нямат голям ефект.А ако се прекалява може и да има малко негативен ефект.По-добре изгубете същото време за по-малко, но качествени линкове.

За линковете:
Най-добре е да се гледат със софтуер, защото дава доста по-добре подредена информация.

А за Яхо че давало най-много не винаги е вярно.Линковете се гледат с и без www, и освен това линковете от Г се гледат с "*".

За линковете:
Най-добре е да се гледат със софтуер, защото дава доста по-добре подредена информация.
Съгласен 🙂
На ръка не бях гледал много време.
Лично аз ползвам тази програма
http://www.yazzle.ru/features/
По-добро (за руските условия и спецификата на Яндекс) не съм видял.

по темата:
http://www.greatdirectories.org/free.html
Има информация дали директорията е платена или безплатна и дали се иска регистрация.
Още един подобен сервис:
http://www.articletrader.com/directories/
От блога можете да свалите много англоезични бази с директории, guestbooks и search engines (700бр).
Има и бази за автоматично регистриране с allsubmiter-а

Току що купих сайт със седем страници, всяка от които с ПР 4 за $130 с таксите (28$ ДДС, мама им американска).
Като купувате домейн, много внимателно четете името. Аз си мислех, че купувам RussianArticles.net, а се оказа, че съм купил RussianCircles.net - сайтът на някаква американска метъл-банда. Иначе 7 страници, всяка с реален ПР4.

За: Препоръчайте надеждни submission services

За: Препоръчайте надеждни submission services

Хора този взима прилично Joshua Thiagaraj - India | LinkedIn 160 дир 10$. Директориите варират от 5 до 0 пр като 3-4 са по 5, някои са автоматичен апрув а други са си валидни. Дава супер добри репорти в екселски таблици. Солиден е пича.

Back
Горе