Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
тук бгкулинар споменава РЕАЛЕН ПР т.е. той го проверява, а дали тия тулове са правилни на 100% не знам 🙂Току що купих сайт със седем страници, всяка от които с ПР 4 за $130 с таксите (28$ ДДС, мама им американска). За хиляда долара може да си напазаруваш доста домейни с реален ПР.
тук бгкулинар споменава РЕАЛЕН ПР т.е. той го проверява, а дали тия тулове са правилни на 100% не знам 🙂
А бековете по-добре ги гледай през Яху и МSN
Гугъл никога няма да ти покаже всички бекове
Точно пък през MSN... 🙄
Сега тъкмо се проверих един от сайтовете. В Гугъл уебмастър туулс ми показва 44 000 беклинка, в Яху - 21 000, в МСН - 0. ;D
А бгклунар-а, мисля е достатъчно наясно с материята за да си направи сам анализ на линковете.
верно? А чуждите как ги проверяваш тогава? Защото тук става дума за чужди домейни, които смяташ да закупиш. MSN е по ценен от Google в това отношение. Google официално обявиха преди доста време че link:xxxxxx.com не дава пълна информация а уебмастър тулс се обновява рядко.В Гугъл проверявам чрез акаунта си в Уебмастър Туулз
Съгласен 🙂За линковете:
Най-добре е да се гледат със софтуер, защото дава доста по-добре подредена информация.
Като купувате домейн, много внимателно четете името. Аз си мислех, че купувам RussianArticles.net, а се оказа, че съм купил RussianCircles.net - сайтът на някаква американска метъл-банда. Иначе 7 страници, всяка с реален ПР4.Току що купих сайт със седем страници, всяка от които с ПР 4 за $130 с таксите (28$ ДДС, мама им американска).