Пре-ревю

ivo.apostolov

Неразбиращ
Защо е пре-ревю? Защото сайта не е завършен на 100%. Ако има хора, които са любопитни и искат да ударят рамо в бъг фиксинга, ще им бъда много благодарен. Ако няма, здраве да е.

Сайта е за счетоводство.
Известни проблеми, които ще се оправят и не е нужно да докладвате:
- Дискусиите (форума) не е преведен на 100%.
- Календара на събитията не е преведен на 100%.
- Не ни пука за ИЕ6.

Ако някой открие нещо друго (стига да има време и желание), ще се радвам да го сподели.
До голяма степен липсва съдържание, но целия проект е Easy Going и нещата ще стават с времето. 🙂

Мерси предварително.

Re: Пре-ревю

Пожелавам ти успех, поне кликнах във фейсбук на "Харесва ми" та точно ти докарах бройката 25 фена. Отивай на: facebook.com/username 🙂

Радвам се.

Защо не ми пускаш предложения за фен страници във фейс-а? И аз имам на 1-2 страници дето ми трябва бройката 25 фена ама нещо никой не клика 🙂

Като цяло не забелязах нещо нередно! Имаш и от мен ХАРЕСВА МИ!

Сайтчето изглежда добро.

Това, което ми се стори като нередност е десният сайдбар с менюто на "ФАЙЛОВЕ". Поне в хром се скрива файла - factoring.pdf.

Видях, че си намерил добро приложение на Moxie мап-а.

Успех, ще си трябва сериозна отдаденост от страна на авторите.

Сайтчето изглежда добро.

Това, което ми се стори като нередност е десният сайдбар с менюто на "ФАЙЛОВЕ". Поне в хром се скрива файла - factoring.pdf.
Мерси, това ще го оправя.

Видях, че си намерил добро приложение на Moxie мап-а.
И много ядове намерих, и пари изхарчих 🙂

Успех, ще си трябва сериозна отдаденост от страна на авторите.

Мерси 🙂

Иво, ако ще е голям сайт, огледай това.

Резултатите на всички сайтове на които го пуснах до момента са ужасно добри, не знам как не се бях сетил да го направим по-рано, добре че vha777 ме подсети.

Тествах го и него, никакъв забележим ефект, но с това - 10-20% скочи посещаемостта. Индексира повече страници, не влизат в суплементала.

И много ядове намерих, и пари изхарчих 🙂

И аз имах доста грижи с тая бъгня. Щях да ти помогна, стига да можех и стига да беше пратил едно ЛС.

Малко за грешките в сайта и от мен:
Разгледах калкулаторите ти за заплати - първо има някои правописни грешки - и в двата аклкулатора пише ИЗИСЛЯВАНЕ, но по-важното е, че и двата калкулатора смятат грешно. Според мен не са заложени някакви проценти правилно.

Малко за грешките в сайта и от мен:
Разгледах калкулаторите ти за заплати - първо има някои правописни грешки - и в двата аклкулатора пише ИЗИСЛЯВАНЕ, но по-важното е, че и двата калкулатора смятат грешно. Според мен не са заложени някакви проценти правилно.
Мерси, нещата се оправят в движение.

Мерси, нещата се оправят в движение.

То хубаво, че е в движение, но точно изчислителните модули, не е хубаво да се пускат нетествани и с грешки. Може да подведеш някой с информация и за цял живот ще му остане лош спомен от сайта.

Back
Горе