Присъствие на хостинг компании във форумите!?

Federal

New member
В почти всички уебмастер форуми виждам следните бих казал смешни случаи!
Потребител неразбал, недоразбрал се със съпорта решава, че е ощетен и накацва здраво някой от форумите и започва една дълга раздумка с останалите членове на форума и т.н.

Не е ли смешно при положение, че има 38 начина за връзка с компанията, имат и офис и т.н, че да се пренася историята им на комуникация във форумите.! Аз да се чудя, защо изобщо поддържат Фасбук профили и са разрешили да пишат хора в тях. Би трябвало да е само информативен канал. Григор влиза във фасбук страницата на МегахостингПроЪнлимитед и пише "Супер сте" и какво..!?? Грее ли го някой.

Представете си човек да си купи автомобил от Балканстар и на третия ден да му падне колелото и да влезе във форум за автоманиаци и да накичи една тема. После влиза Боса на Балканстар и започват едни дълги обяснения. Защо изобщо фирми с хил. лв инвестиции се занимават с форумни истории...

За: Присъствие на хостинг компании във форумите!?

така и така го цъкат фейсбука, що пък да не напишат и 1 коментар по работа

Обикновено се намесват, за да изложат и тяхната позиция и лгедна точка. Има и изключения, хора от персонала си имат лични профили и помагат на други потребители, без да са им клиенти.

Тази публичност е чиста загуба и хабене на време и пари. Да влезе служител на компания и да оборва лично мнение на някой клиент си блъска на несериозност. Нали за това имат блог, който иска да влезе и да пише. Не вярвам, като съм недоволен клиент на банка, да си напиша отрицателното мнение някъде за тях и да влезе в сайта служител на банката и да почне да води спорни диалози с мен, та и с група хора. Впечатленията са ми, че прекалено голямо внимание обръщат и се задълбочават в детайли, които не са ясни на повечето клиенти и т.н. Та значи, трябва да си назначат пазванти, че някой за 40 лв, който плаща на година и може да си пише преразказ с картинки и такива да се следят и ловят в нета.
Та идеята ми беше, за това да не се вглъбяват толкова и обръщат внимание на всяка дума. Даже присъствието им ги прави леко несериозни.
Няма какво да си кривим душата, че всеки чака някой "случай" че да има какво да чете и вика тц..тц.тцц, което въобще не му е работата това.

Re: Присъствие на хостинг компании във форумите!?

Прочети за ОРМ и ще разбереш защо го правят. А дали го правят както трябва, това е друг въпрос.

bgkulinar-ий, това ми прилича на онази история от '86 год. в която американец осъдил Макдоналдс, че се изгорил с кафето им и от тогава, компанията оставила напдис на чашите "Внимание горещо кафе" Та и историята в Бъ-я е почти същата, хостинг компаниите позволиха на клиентите да станат супервзискателни към тях и в същото време клиентите да им плащат жълти стотинки за услугите! Аз не защитавам нито една от страните. Не ми се връзва репутацията с бедни клиенти, някак извратеняшко ми звучи.

Re: Присъствие на хостинг компании във форумите!?

Беден или богат клиентът е клиент. Като напише някой хетър във 10 спец форума негативни мнения и те вземат че се класират добре, тогава настава ужас за хостинга и по-добре да се включи (адекватно, обаче), за да може някой страничен като чете, да види позициите и на двете страни.

Живеем в демокрация и имаме нещо като гражданско общество. Това означава, че гражданите имат някаква власт и свобода на словото, а тях могат да ги упражняват чрез форумите. 90% от темите с оплаквания срещу хостинги определено са основателни и се пускат след изчерпване на всички възможности за преговори с въпросните компании. Тези теми са изключително важни, защото дават полезна информация за страничните наблюдатели, които си съставят мнение за различните хостинги. Ако оплакването е било лъжливо или неоснователно това също се разбира почти веднага, поради уникалната форумна среда, която винаги води развоя на събитията към истината.

Re: За: Присъствие на хостинг компании във форумите!?

Re: За: Присъствие на хостинг компании във форумите!?

Живеем в демокрация и имаме нещо като гражданско общество. Това означава, че гражданите имат някаква власт и свобода на словото, а тях могат да ги упражняват чрез форумите. 90% от темите с оплаквания срещу хостинги определено са основателни и се пускат след изчерпване на всички възможности за преговори с въпросните компании. Тези теми са изключително важни, защото дават полезна информация за страничните наблюдатели, които си съставят мнение за различните хостинги. Ако оплакването е било лъжливо или неоснователно това също се разбира почти веднага, поради уникалната форумна среда, която винаги води развоя на събитията към истината.

В повечето случаи лошите коментари са от хора, които дори не са ползвали услугите ... Fedral е напълно прав.

Back
Горе