Проблем гоогле

milaspc

New member
здравеите скоро си направих уеб сайт попълнах си titlе i meta таговете но като напиша ключовите думи гоогъл не ми искарва кешираната версия на саита а ми искарва платената прелиствам страниците кикак я няма.Обнових си саита направих си ситемап обнових информацията написах <meta name="revisit-after" content="1 days"> от неми го прочети.Не мога да разбера каде допускам грешка? Кое не права точно? Имали книга за сео оптимизация ?

Re: Проблем гоогле

Доста трудно се разбира какво си направил, но поне от това което схванах или сайта ти не е индексиран все още или просто си много назад в класацията.

За: Проблем гоогле

имали начин да разбера дали сим индексиран ? И как се индексира ?

Копирай едно изречение от заглавната си страница, сложи го в кавички и дай на Г дс търси.

Не мога да разбера каде допускам грешка? Кое не права точно? Имали книга за сео оптимизация ?

Ако беше написал и кой е сайта, може би някой щеше да помогне! А до колкото разбирам, на теб ти се случва това, което се случва на хиляди други 🙂 Гугъл няма как да изкара сайта само за това, че си "попълнил" Тайтъл и дискрипшън (защото предполагам, че има поне още 3-400 сайта, които се борят за индекс по същите кл. думи).

Опитай тук: цък

Копирай едно изречение от заглавната си страница, сложи го в кавички и дай на Г дс търси.

така ми намери сайта но не го е подновил.какво мога да направя за да стигне до първа или втора страниця някакво ръководство ?

Здравей,

Пробвай да разбереш, дали имаш индексирани страници в Google, като напишеш site:domain.com в полето за търсене (естествено, като заместиш domain.com с твоя). Така ще видиш и кои страници по какъв начин са индексирани. Добави няколко линка в директории или други сайтове, за да бъде проследен. Добави и вътрешни връзки между различните страници.
На този етап обаче можем само да гадаем и да ти даваме общи съвети (понеже и въпроса ти е доста общ), като за начинаещ. Може би, ако дадеш линк към сайта си ще се опитаме посочим по-точни причини за проблема ти.

Поздрави!​

Здравей,

Пробвай да разбереш, дали имаш индексирани страници в Google, като напишеш site:domain.com в полето за търсене (естествено, като заместиш domain.com с твоя). Така ще видиш и кои страници по какъв начин са индексирани. Добави няколко линка в директории или други сайтове, за да бъде проследен. Добави и вътрешни връзки между различните страници.
На този етап обаче можем само да гадаем и да ти даваме общи съвети (понеже и въпроса ти е доста общ), като за начинаещ. Може би, ако дадеш линк към сайта си ще се опитаме посочим по-точни причини за проблема ти.

Поздрави!​
преди малко влязах в webmaster tool там ми показва че имам 1 индексиран от 7 страници.а като влаза site:domain.com ми искарва сичките страници,вътрешни вриски току що добавих а др.директори или сайтове как точно да добава ? нов съм в тая свера.

И друго <H1><h2> таговете от голямо значение ли са за гоогле ?

здравеите скоро си направих уеб сайт попълнах си titlе i meta таговете но като напиша ключовите думи гоогъл не ми искарва кешираната версия на саита а ми искарва платената прелиствам страниците кикак я няма.Обнових си саита направих си ситемап обнових информацията написах <meta name="revisit-after" content="1 days"> от неми го прочети.Не мога да разбера каде допускам грешка? Кое не права точно? Имали книга за сео оптимизация ?

SEO курс - курсове за SEO оптимизация за търсачки | SEOM

Това ще ти помогне много.

Лигавиш ли се като пишеш така или толкова си можеш? Ако е второто, забрави за SEO, там се иска доста повече акъл.

преди малко влязах в webmaster tool там ми показва че имам 1 индексиран от 7 страници.а като влаза site:domain.com ми искарва сичките страници,вътрешни вриски току що добавих а др.директори или сайтове как точно да добава ? нов съм в тая свера.
Пробвй да напищещ "Директории" в полето за търсене във форума и може да рабереш как да го направиш това с директориите. Ако не стигнеш до отговор по този начин, значи по-добре намери специалист и си плати за SEO.

Пробвй да напищещ "Директории" в полето за търсене във форума и може да рабереш как да го направиш това с директориите. Ако не стигнеш до отговор по този начин, значи по-добре намери специалист и си плати за SEO.

тия директори който са тука ще ми помогнат ли
http://www.dobavilink.info/

тия директори който са тука ще ми помогнат ли
http://www.dobavilink.info/

Най-малкото ще са добро начало. Но все пак си тръгнал по правилния път. Започна да се ориеннтираш.

Re: За: Проблем гоогле

Re: За: Проблем гоогле

Това как мога да го направя ?
Потърси в Гугъл домейна си и може да излязат линковете отдолу.

Back
Горе