Проблем с купуването на хост от Fat Cow

irgy.net

Senior Member
Опитвам се да си купя хостинг от fatcow и като си попълвам данните ми дава грешка на телефона.
Пробвах и с мобилен и със стационарен номер, но ми пише :

The following errors were detected:
* Your phone number is not valid.

Някой да е имал подобен проблем ?

Re: Проблем с купуването на хост от Fat Cow

HATER OFFTOPIC:

Мислех да пробвам ама още на първа стъпка ме отказаха:

1. Опция да си купя домейн от тях
2. Опция да трансферирам домейн при тях

егати бизнес модела, ние в БГ сме яко назаде. Опция искам само хост, щотот домейн си имам що няма?

опитай различни конфигурации +359xxxxxxxx или 00359xxxxxxxxx ако ти дава да избираш country code в следващото поле запиши само цифрите на номера без нули отпред, или направо щракни един скрийншот и го постни тук

оправих го, бях сложил + пред кода, в него беше проблема

А иначе вярно че е кофти че не може да си вземеш само хост, но пък дават free домейн, така че сега се снабдих с един домейн, който като цяло няма да ми трябва

оправих го, бях сложил + пред кода, в него беше проблема

А иначе вярно че е кофти че не може да си вземеш само хост, но пък дават free домейн, така че сега се снабдих с един домейн, който като цяло няма да ми трябва

Още по-зле, като се опитах да затворя странциата и ми изкочи pop-up, дали действително желая да я затворя и колко щял съм да загубя от това.

Телефонът е най-малкият ти проблем. Опитай се да намериш пхпмъадмина и базите данни 🙂

До сега съм псувал. Много им е смотан админ панела. Но най накрая прехвърлих шибаната база с данни.

А и разархивирането на файлове във файл мениджъра им е отвратително

Доста се чудя за рефънд

Back
Горе