SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Проблем с местоположението на адсенс реклама

kiro

New member
Здравейте,
С уговорката, че не съм "уебмастър" :), а само поназнайвам малко html и css ви пиша за следния проблем, ако можете да помогнете.
Преди около година и половина се включих в адсенс и до преди около 1 година нямаше проблеми с разположението на рекламите в страницата ми. Рекламите се появяват ето така:

http://bgflora.net/adsense1.JPG

Но от около половин година във Файърфокс (също и в Хром) от време на време (примерно 1 от 20 отваряния) рекламата се появява върху снимката. Ето така:

http://bgflora.net/adsense2.JPG

Това е url на въпросната страница - http://bgflora.net/families/crassul...rvivum_marmoreum/sempervivum_marmoreum_3.html

В IE този проблем не съм го виждал да се е появявал досега.

За определяне на местоположението на рекламата съм използвал този код:

<p style="text-indent: 0cm; text-align: center; margin-top:20px;">

адсенс реклама

</p>

Оказа се, че от този код е проблема, защото като го махна и използвам таблица за форматиране на страницата, рекламата не се появява върху снимката.

Но, като използвам таблица примерно тук:

http://bgflora.net/families/aspleniaceae/ceterach/ceterach_officinarum/ceterach_officinarum_4.html - местоположението на рекламата по вертикала зависи от размера на снимката - при по висока снимка рекламното каре е по-долу в страницата спрямо текста, а при по ниска съответно по-горе.

Какво мислите по въпроса? И какъв код да използвам така че рекламата да не се появява върху снимката, но и да е на точно определено място, а не да зависи от размера на снимката.
 

Горе