Проблем с addons за Firefox

wood

Senior Member
Инсталирал съм Firefox 7 , но на част от добавките ми дава че всичко е наред с тях, но те не се показват в мозилата. Изтрих седмицата и инсталирах Firefox 5, после 4 но проблемът си остана. Някой имал ли е подобен проблем и как го е отстранил. Става въпрос за добавките: Firebug, SearchStatus, PageSpeed...
Или ми препоръчайте някоя подобна добавка като тези.

Последно редактирано:
Re: Проблем с addons за Firefox

Можеш да опиташ следното.
Свали допълнението локално на компа.
Отвори го в някакъв текстов редактор и поправи версията за която е, като напишеш новата версия.
Запази го и го инсталирай.
В повечето от случаите работи нормално.
Ако не стане и така, чакай обновяване 🙂

Аз имах същият проблем. Оказа се, че някой от последно инсталираните плъгини не се погажда с част от останалите. Спрях ги(бях инсталирал няколко) и рестартирах тези плъгини, които не работеха. След следващото пускане на FF всичко вече беше ок. Дано помогне и при теб.

Проблема се оправи след като прейнсталирах Мозилата...Първите два пъти като прейнсталирвах за запазвах историята и данните за Мозила и проблема си оставаше. Но третия път изтрих изцяло Мозилата и всичко е ОК.

Появи се нов проблем...инсталирах плъгина на SEO MOZ и сега немога да го изтрия. Като кликна на Инструменти/Добавки ми излиза прозорец за грешка в Мозилата и ме пита дали да изпратя репорт. Каквото и да натисна ми затваря всички страници. Къде се намират тези добавки/файл за да изтрия ръчно.

Back
Горе