Проблем с AdWords

Cypermethrin

New member
всеки път, когато искам да направя прецизна кампания, и когато сложа супер специфични ключови думи от сорта на "телевизор панасоник плосък екран" (примерно), гоогле ми казва - няма да я пуснем, защото има лоу сърч волиум. И фактически гоогле ме принуждава да ползвам супер широки понятия, което пък прави куолити скора по слаб и КТР, както и Конв. рейта по-слаби.

последно проблемът се случи преди месец, когато ми беше попаднал един ваучер. дали още е така и как се разрешава този проблем?

Re: Проблем с AdWords

До момента не съм попадал на дума/израз, които Гугъл да не искат да пуснат; можеш ли да дадеш някой конкретен пример?

Cypermethrin, и аз имам същия проблем

какво ги бърка че има малко търсене за тоз иизраз
нека пак си я показват
и хората да кликат - Г. си печелят от това

Пробвай да сложиш малко повече пари от first page bid-a
Другото е че новите акаунти нямат история и quality score-a им се понижава автоматично.

todorovadword - пример дадох - името и модела на продукта, или пък името и модела на продукта, град

borislav123 - напълно валидно е питането ти и аз се чудя що за нерационално поведение?

kuzmanin - в нишата, в която рекламирах, нямаше други рекламодатели. това с пробата за повечето пари - ще го направя. и да, с първи акаунт рекламирах тогава, без история

обаче НИКЪВ смисъл няма от адуърдс ако така няма да ми пуска прецизните думи и ще ме кара само некви супер комън думички да ползвам

опитай broad match с тези фрази:
телевизор плосък екран
панасоник плосък екран
телевизор панасоник плосък

срока няма да ти падне много и прочети как гоогле изчислява различните типове матч - броад, екзакт и фраза

първо - broad не ползвам освен в краен случай
второ - не са достатъчно специфични тия 🙂

Пусни голям набор от думи, вкл. такива с голям брой търсения и после като тръгне кампанията ги изтрий.

Пусни голям набор от думи, вкл. такива с голям брой търсения и после като тръгне кампанията ги изтрий.
Аз направих точно така и се получи, преди това не ми приемаше някои строго специфични думи с много слабо търсене!

Back
Горе