SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам линкове

viliyana89

New member
Ами здравейте. Имам страница (блог) за лайфстайл. Мисля да продам някой линк на него. Страницата е с PR3, индексирани са над 500 страници, има 1000 дневни посещения средно.
Страницата е: Moon Lifestyle
Офертата ми е 5 USD/месечно за 1 линк (десният сайдбар горе в дясно, точно между "За редовните читатели" и "Посетете") на всички страници.
Ако имате оферти, чакам PM.
 
Последно редактирано:
Re: Продавам линкове

Мислех, че продаваш този домейн. Ако новият собственик не желае да запази продадените линкове?
 
Re: Продавам линкове

про положение че има публичен брояч който казва Средно дневно 523 как станаха 1000 незнам

http://bgcounter.com/?_id=moonmag

откъде иде трафика
 
Последно редактирано:
Re: Продавам линкове

прегледах я статистиката ама много непостоянна и силно зависеща от неща пуснати в свежо ... реално свежо трафика много прилича на този от диг. идва поглежда и си тръгва, нито клика нито купува
 
Re: Продавам линкове

Средният трафик найстина е 500-600, обаче може да се погледне статистиката за последният месец и тогава излиза над 1000. Едва ли е реално да гледаме средният трафик от както е създадена страницата до сега, тъй като първите месеци съм нямала повече от 100 посещения.
Без публикации в свежо.нет трафикът е от порядъка на 600-700 човека, като доста идват от гуугъл.бг или директни посещения. Да не забравяме, че съм описала колко печалба носят тези средно 600-700 (1000 със свежо.нет) посещения на ден, а именно 200 лв. Всеки сам може да си направи сметка до колко максимално могат а се вадят (може би от Гуугъл Адсенс, могат да се ваят повече, но не съм пробвала)
Що се отнася до едновременната продажба на страницата и пускане на линкове. Аз мога да гарантирам, че ще се продават линкове със срок докато страницата е моя собственост (което може би ще си остане така постоянно). Така, че гаранцията за моментът е поне 2 месеца страницата да си остане моя собственост. А при продажба рез това време, линкодателите ще бъдат компенсирани за това което са платили и не са използвали.
Аз не мисля, да бъда некоректна, но в Диджитал Поинт срещнах доста некоректни линкодатели.
 

Горе