Продавам работещ сайт. ..и линкове PR4

Krasi-SL

New member
Продавам работещ сайт + домейн + патент за него
сайтът е www.maistor.bg

Не знам каква цена да поискам, сайтът има потенциал, но нямаме време за него за да го използваме. Имаше PR 5 , но падна на 3 през послендите месеци.

Изгодна цена ! Давайте предложения.

---
Продавам и линкове от сайтове PR 4

ако се забавя с някой отговор, в краен случай : 0878665010

Re: Продавам работещ сайт. ..и линкове PR4

Я направи един търг, пък то ще си покаже. Все пак знаеш под колко пари не искаш да паднеш.

В допълнение : в сайта има регистрирани над 3000 фирми, домейна е на близо 3 години.

Ако си купя линк, има ли гаранция, че няма да го махнат при продажба на сайта?

Имам интерес към пазаруване на линк за 6 до 12 месеца. Може ли оферта на лично?

• Like
Реакции: exLc

Сайта е доста добър.
Ако дадеш повече инфо, като посещения и приходи няма да е зле .

Линковете не са от този сайт, който съм обявил за продажба, а от други мои сайтове.

Въпросният www.maistor.bg реално има мн.добър потенциал, особенно за големи рекламодатели за index page , а също така и за Адсенс, понеже е специализиран.

В последните месеци имаше няколко кампании по 1500 лв./месец за index + адсенса отделно. Отделно от тези 3000 фирми, от време на време някои и новорегистрирани си поръчват VIP позиции и Оферта на дена на 1-а страница, което се плаща отделно. Пълният профил на фирма пък е 50 лв./година ( което е нищо за фирма от сферата на строителството , ремонтите и обзавеждането )

Хайде някой да се престраши с начален бид

В последните месеци имаше няколко кампании по 1500 лв./месец за index + адсенса отделно. Отделно от тези 3000 фирми, от време на време някои и новорегистрирани си поръчват VIP позиции и Оферта на дена на 1-а страница, което се плаща отделно. Пълният профил на фирма пък е 50 лв./година ( което е нищо за фирма от сферата на строителството , ремонтите и обзавеждането )
А хайде и някои по-съществени въпроси.. отговор може и на ЛС.
Тия "3000" фирми сами ли са се вкарали или вие ги вкарахте?
Колко от тях са били платени абонати? Можете ли да представите съответните документи?
За тия ракламни кампании в индекса можете ли да представите конкретни доказателства, че са били наистина и именно за този сайт?
По-смислена справка за посещаемоста имате ли? Защото тиксото и алексата не са много в полза на сайта...

Последно редактирано:

А хайде и някои по-съществени въпроси.. отговор може и на ЛС.
Тия "3000" фирми сами ли са се вкарали или вие ги вкарахте?
Колко от тях са били платени абонати? Можете ли да представите съответните документи?
За тия ракламни кампании в индекса можете ли да представите конкретни доказателства, че са били наистина и именно за този сайт?
По-смислена справка за посещаемоста имате ли? Защото тиксото и алексата не са много в полза на сайта...
и мен ме интересуват доказателства за трафик и за приходи

аз също не виждам логиката алекса н/а и тиксо на село.бг , но не исках да оффтопя в темата макар да имам желание да участвам в търга. Откритите въпроси са 100 а яснотото е само домейна.

Готино сайтче и тъкмо ми е в нишата. Казвай една разумна цена на лс и да го вземам. Не ми е ясно само защо всичките ти сайтове са с едно тиксо. Така и ти не можеш да разбереш какво става. Друг минус е, че оптимизацията му е почти нулева и ще иска бая работа да се изправи на крака.

Отказахте ли се от продажбата?

Все още бих искал да знам отговорите на горното и щом съм питал означава, че бих наддавал. Това разбира се е ако продавате....

Back
Горе