Продавам сайт за запознаства - авторски!

c.peev

New member
Привет на всички,
продавам напълно завършен, авторски сайт за запознаства. Тъй като в момента нямам толкова средства за такъв хостинг, все още не е пуснат. Искам в началото още да кажа че се продава единствено и само сайта. Без хостинг и домейн, който не е регистриран все още.

Идеята беше да направя на приятел, регионален сайт за запознаства като той си отговаря за всичко, а аз прибирам приходите от него. Така стана че той загуби желание и сайта събира прах вече месец.

Разполага с всички функционалности на големите такива сайтове, както и админ и модераторски панел за управление. Права се задават единствено и само от администратора на сайта.

Приходи и разходи няма. Причината я споменах по-горе.

Ето тук може да разгледате сайта. Направих 4 потребителя, като на единия качих и снимки, за да може да се разгледа всичко.
http://till-industrial.com/gabrovci/index.php

Цената е 350лв. като подлежи на коментар.

Връзка с мен:
E-mail: admin[@]music2you.info
GSM: 0885220318
ЛС тук

Поздрави на всички и приятно изкарване на новата година!

Re: Продавам сайт за запознаства - авторски!

Нова цена... свалям със 100 лв. на този, който го вземе до четвъртък (31.12.2009).
Така цената е 250 лв. След тази дата си се връща на 350 лв.

Поздрави!

Системата е авторска и след като я продам веднъж изтривам всичко 😉

А, този сайт лесно ли може да се преправи на не регионален сайт т.е да не е ограничен само за габрово.

Извинявам се, че се намесвам леко не с целта, но...
@Windboy, щом има за отделните села в габровско, нищо не пречи те да се заменят с градовете в България и да получиш нерегионален сайт за запознанства 🙂

Привет на всички,
продавам напълно завършен, авторски сайт за запознаства. Тъй като в момента нямам толкова средства за такъв хостинг, все още не е пуснат. Искам в началото още да кажа че се продава единствено и само сайта. Без хостинг и домейн, който не е регистриран все още.

Идеята беше да направя на приятел, регионален сайт за запознаства като той си отговаря за всичко, а аз прибирам приходите от него. Така стана че той загуби желание и сайта събира прах вече месец.

Разполага с всички функционалности на големите такива сайтове, както и админ и модераторски панел за управление. Права се задават единствено и само от администратора на сайта.

Приходи и разходи няма. Причината я споменах по-горе.

Ето тук може да разгледате сайта. Направих 4 потребителя, като на единия качих и снимки, за да може да се разгледа всичко.
http://till-industrial.com/gabrovci/index.php

Цената е 350лв. като подлежи на коментар.

Връзка с мен:
E-mail: admin[@]music2you.info
GSM: 0885220318
ЛС тук

Поздрави на всички и приятно изкарване на новата година!

Сори че се обаждам, но

Warning: Unknown: Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively. in Unknown on line 0

само да покажа. После какви функционалности има като сайт и като админ. Би ли направил едно демо само за показ с нереални данни, просто за показ да можем да видим за какво иде реч, дали ще се пренаписва след като се купи или само ще се допълва. А пак се извинявам не че е проблем предупреждението което се показва аз знам от къде е, но ти?
Поздрави Николай.

Привет, запознат съм с този проблем и експерементирах, затова го показа 🙂
Отностно админ панела - повечето, които имат интерес, вече го видяха. Немога да публикувам тук, защото се сещате какво ще стане 🙂

Който иска с радост ще му покажа в скайп 😉

Отностно промяната от регионален на национален може да стане разбира се 🙂 просто се добавят 2 реда в главната и страницата за профила. Пак може да си има кварталите на всеки град 😉

Поздрави

Привет отново,
който купи сайта днес, ще му дам цена от 150 лв.
Това е само и единствено ако всичко стане днес - 31.12.2009!

Това е супер оферта, помислете си много добре. След това цената си остава същата.

Поздрави!

Сайта е продаден! Благодаря на проявилите интерес.

Последно редактирано:

Бях написал че е продадена, но все още си очаквам парите, а немога да чакам вече. Ясно е че все още има хора, които казват че ще купят нещо със сигурност 100%, а не го правят.
Както и да е.. добре че не го дадох предварително.

Обявата е все още валидна и новата и крайна цена е 200 лв.

Очаквам само сериозни и наистина заинтересовани потребители да се свържат с мен. Искам да кажа също че на лица по 18 год. няма да го продам!

Поздрави на всички!

Нова цена - 100 лв. Повече няма да сваля. Сега го прая, защото ми трябват. Ако има желаещи - 0885 660 422 - 24/7. Skype - нямам възможност тези дни.

Поздрави.

Демото не работи пиши на лично със скайпа

Back
Горе