Продавам сайт

Re: Продавам сайт

Уважаеми "Ако не беше този ЦМС" колеги, има възможност за експорт от Joomla към Wordpress така, че само си търсите оправдания 😛
а WP ли ти е идеала за CMS?
Където най-простия блог прави по 1 секунда заявки към базата??
За подобен род сайт, няма нужда от сложен CMS, има нужда от база данни с вицовете и 2-3 елементарни скрипта за да извлича тези данни ...
Иначе цената си задлужава, но аз ако го взема, ще се наложи да променя всичко - дизайн, cms, ще остане една база и домейн ...

Аз лично работя с joomla вече повече от година и не мога да рабера какво не и харесвате? Айде 1 да ми каже 1 сериозна причина да не ползва joomla.

друго си е сам да откриеш топлата вода.
Носи едно такова удовлетворение...🙂

като почнат да ти идват 2-3-4-5-6000 уникални на ден към joomla-та тогава осъзнаваш каква е хавата и почваш да мислиш какво да отрежеш ако не ти се минава на нещо по-силничко
е ... ние минахме на сървър 🙂

Тази система наистина генерира много заявки към базата данни при генериране на страниците дори и при минимален набор от компоненти. Ако почвате сайт, който смятате, че ще развиете успешно и ще прехвърли 2-3 000 посетители, забравете за нея, ако не искате после да си имате неприятности с хостинга.

Тази система наистина генерира много заявки към базата данни при генериране на страниците дори и при минимален набор от компоненти. Ако почвате сайт, който смятате, че ще развиете успешно и ще прехвърли 2-3 000 посетители, забравете за нея, ако не искате после да си имате неприятности с хостинга.[/QUOT

Искам 3к на ден уникални и проблемите с тях.🙂 Хостинг ще си намеря🙂

а WP ли ти е идеала за CMS?
Където най-простия блог прави по 1 секунда заявки към базата??
За подобен род сайт, няма нужда от сложен CMS, има нужда от база данни с вицовете и 2-3 елементарни скрипта за да извлича тези данни ...
Иначе цената си задлужава, но аз ако го взема, ще се наложи да променя всичко - дизайн, cms, ще остане една база и домейн ...

Не, идеалът ми за CMS е моят ръчно написан.

Back
Горе