F fozzy New member 16 Ноември 2009 #1 Имам 3 ваучера. Валидни са за цял свят до 31 декември тази година. Цената е $10 или $25 при закупуване на трите. Не знам дали са само за нови акаунти. Поздрави!
Имам 3 ваучера. Валидни са за цял свят до 31 декември тази година. Цената е $10 или $25 при закупуване на трите. Не знам дали са само за нови акаунти. Поздрави!
ivo.apostolov Неразбиращ 16 Ноември 2009 #2 Re: Продавам Adwords ваучери за $50 fozzy каза: Имам 3 ваучера. Валидни са за цял свят до 31 декември тази година. Цената е $10 или $25 при закупуване на трите. Не знам дали са само за нови акаунти. Поздрави! Увеличете... Плащане?
Re: Продавам Adwords ваучери за $50 fozzy каза: Имам 3 ваучера. Валидни са за цял свят до 31 декември тази година. Цената е $10 или $25 при закупуване на трите. Не знам дали са само за нови акаунти. Поздрави! Увеличете... Плащане?
F FastPCsupport.eu New member 23 Ноември 2009 #4 Re: Продавам Adwords ваучери за $50 дай да взема останалите два ваучера , може ли по банка да ти платя че с този пейпал не ми се занимава , но ако е толкова важно за теб , може и пей пал
Re: Продавам Adwords ваучери за $50 дай да взема останалите два ваучера , може ли по банка да ти платя че с този пейпал не ми се занимава , но ако е толкова важно за теб , може и пей пал