Продавам Arcade Script Super Package

bgkulinar

Меринджей
Пакетът съдържа 3800 игри и има следните възможности. Цената е колкото и на сайта 99$, но получавате 2 бонуса! Скриптът е пооптимизиран, но няма проблем да ви дам и оригиналния.

Бонус 1. Домейнът към който е вързан скрипта ( ПР1, 2 годишен, индексиран)
Бонус 2. .com братчето на бонус 1. 🙂 (2 годишен, индексиран)

Домейните са в годадди. Хостингът не се продава!

След плащане, прехвърлям скрипт и домейни. Приемам ПП, ипей (курса на БНБ), банков превод (доларова сметка).

П.П. Изтрил съм ер0-, п0рн0- и сеkс- игрите, за да може да се върти адсенсе, но ще ви дам пълния пакет с игри.

На блухост не става за инсталация, защото има ограничение до 2к файла за директория, а игрите са 3800.

Трафик няма, пари не изкарва, продавам скрипт с бонус два домейна!!!

Re: Продавам Arcade Script Super Package

Малко ъпдейт по темата:

1. Домейнът вече е с ПР3 след последния ъпдейт
2. Сайтът прави по около 250-300 уникални посещения на месец и поне 5 импресии на посещение (tyxo.bg/?61297).
3. Адсенс не върви, но вероятно позициите не особено подходящи. Все пак съм споменал, че не прави пари 😉.
4. Скриптът не може да се премести на друг домейн, защото колкото пъти съм писал на продавача на скрипта, толкова пъти не ми е отговорил. Макар че, защо ви е да го местите при този ПР 🙂.
5. Вече не може да се инсталира при татенцата, защото и при тях въведоха ограничение за 2к файла в директория.
6. Най-лошото - нова цена $149 (сто четиридесет и девет USD), а ако искате аз да го прехвърля на ваш хостинг (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО питай преди това дали може да има повече от 2к файла в директория!!!), ще трябва да добавите още $50.
7. Остава офертата два домейна (zabawnie(.net|.com)) + скриптa.

Ако плащате с ПП, таксите са за ваша сметка!

Първо плащате, после прехвърлям/инсталирам!

Последно редактирано:
За: Продавам Arcade Script Super Package

За: Продавам Arcade Script Super Package

g_maxxx, смятам че темата не е дали ти би дал 1 долар или не, а за това че Пламен продава нещо и му търси дадена цена. Прегледай начина си на отговаряне по дадени теми и се върни. Не е приятно, това което правиш.

Back
Горе