Продавам blog

Статус
Not open for further replies.
Re: Продавам blog

от блога: За изгрева използвайте случай, когато сте на море от момента, щом то току що се подава от хоризонта, до издигането му, но не и когато вече пусне лъчите си.

от блога: За изгрева използвайте случай, когато сте на море от момента, щом то току що се подава от хоризонта, до издигането му, но не и когато вече пусне лъчите си.

Какво толкова не можеш да го схванеш???
Имам много полезна публикация в блога за това, че прекаленото стоене пред компютъра води до затъпяване, на теб горещо ти я препоръчвам да я прочетеш😀

от блога цялата част от статията: Внимание! Слънцето се наблюдава само при изгрев и залез. За изгрева използвайте случай, когато сте на море от момента, щом то току що се подава от хоризонта, до издигането му, но не и когато вече пусне лъчите си.

Последно редактирано:

Колко пъти ще го продаваш?

Това май е третият.

От третия път винаги става
Блога вече е продаден, повече няма да ви досаждам.

Какво толкова не можеш да го схванеш???
Имам много полезна публикация в блога за това, че прекаленното стоене пред компютъра води до затъпяване, на теб горещо ти я препоръчвам да я прочетеш😀

от блога цялата част от статията: Внимание! Слънцето се наблюдава само при изгрев и залез. За изгрева използвайте случай, когато сте на море от момента, щом то току що се подава от хоризонта, до издигането му, но не и когато вече пусне лъчите си.

Кой глупак ти купи неграмотно написаната статия?

1. Това 'то току що се подава от хоризонта' за морето ли се отнася или за изгрева?
2.'пусне лъчите си' за слънцето ли се отнася, защото не е споменато в изречението? Кой или какво пуска лъчите си?

@harkon ти правиш ли се или наистина си тъп?

ребята, давайте жить дружна!

подкрепям фани7117, харкон във предприемач ще те търпят ама тука имат правила 😉 .. и админи 😉

Голяма работа. Предприемача е по-добър от този, макар и не достатъчно добър. 😀

Кой глупак ти купи неграмотно написаната статия?

@харкон не дей да спамиш само по форумите, този блог е добре направен и човека найстина се е постарал, не виждам защо проявяваш такава агресия без никаква причина, хубаво е да се консултираш с някой специалист защото това може да доведе до сериозни проблеми.

П. С.
И между другото аз съм този който купи блога
А пък глупак тук виждам само един

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе