Продавам Forums.BG

Forums.BG

New member
Здравейте,

продавам уеб сайта www.Forums.BG. До момента съм инвестирал следното в него:

1. Домейн .БГ - 70 лв.
2. Скрипт - 150 лв.
3. Дизайн - 370 лв.
4. Хостинг - 70 лв., остават над 3 месеца още.

Всичко е лицензирано.

След 3 месеца съществуване го оценявам на 870 лв. Ако има заинтересувани -> info@forums.bg.

Последно редактирано:
Re: Продавам Forums.BG

Аз съм заинтересован. Имаш ЛС. Имам въпроси. Най важният е - от каде го регистрира ? 1во през registrator.bg ли мина ?

Интересна оферта

можеш ли да споделиш какви са приход/печалба за момента

Изглежда доста добре, но не виждам как човек ще си избие парите, ако реши да го вземе?
Много лесно!
Контекстна и банерна реклама!
Обърни внимание, че на всички форуми, банерите са еднакви.
Особенно ако го вържеш към съществуващ проект за по-бързо популяризиране.
А можеш да го развиваш и като отделен проект.

Здравейте,

сайта е регистриран през Регистър.БГ, което се подсказва и от цената му. От няколко дена има сложени реклами на Изитрейдър и прави по 10 клика на ден, като се има впредвид, че не му е правена никаква рекламна кампания, а се е развивал самичък до момента.

Тъй като получих доста запитвания за момента, бих желал да преобразувам обявата в търг и тук да обявявате сумата, която сте склонни да дадете, за да бъда коректен към всички желаещи.

Благодаря!

Едно важно запитване според мен - при регистрацията в Регистер.БГ даде ли необходимите документи - авторска марка, регистрирана фирма и т.н.? Или го регистрира без основание? Защото имам чувството че този регистър само дебне да се развие някой проект да си регне неговата марка и _)_ ... имаш ли документи за него? или е без основание?

Без основание, но не могат да го вземат с марка регистрирана след това. Разгледай им правилата.

От къде може да се направи проверка за регистрирана марка или фирма с това име онлайн? Ти направил ли си го?

Аз честно казано бях решил да изчакам...а то търг си обявил...
Ок, 950 от мен
Лицензията на име ли е или към домейна е вързана?
Ако те устройва, на ЛС или в Кю-то от профила.

Напиши срок на търга, стъпка и евентуално "buy now" цена

Не искам да подливам вода на продавача, но замислете се. Това е супер отговорен проект. Ако реша де си направя форум на педофилите, анархистите, терористите или N-истите, кой ще е отговорен? Собственикът на сайта. Трябва да има модератор на модераторите. Т. е някакъв екип с постоянен контрол. Не е лъжица за всяка уста.

Не искам да подливам вода на продавача, но замислете се. Това е супер отговорен проект. Ако реша де си направя форум на педофилите, анархистите, терористите или N-истите, кой ще е отговорен? Собственикът на сайта. Трябва да има модератор на модераторите. Т. е някакъв екип с постоянен контрол. Не е лъжица за всяка уста.

Това са глупости. Като с телефоните. Да затоврят БТК или Мтел, че по тяхните мрежи се уреждат предстъпления.

Разбира се ако има нещо нецензурно ама съвсем, ще има оплакване и ще се махне тоз форум. Ама чак път яко контрол.. това е репресия на свободата на словото.

Не може ли да съм анархист и да имам форум, призовавайки към анархия ?

За педофилите съм сугласен. но останалото - всеки си има правото да си изрази мнението.

btw, срока мина. Купи ли го някой сайта ?

По непроверени слухове голям играч е проявил интерес 🙂 Продавачът не си движи търга, значи по всяка вероятност е вярно. Все пак коректно беше да каже под някаква форма.

Back
Горе