SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продава се домейн NOVINI.INFO

cloxy

Super Moderator
Екип
novini.info

Индексиране е от около 10 месеца. Преди това е имал друг собственик за една година. Подходящ е за новинарски портал, социална мрежа и т.н. Платен е до 17 март 2009 - та.

Цена: 200 лева.
 
Re: Продава се домейн NOVINI.INFO

Здравейте приятели!

Случайно имахме възможността и придобихме този домейн за новини. Ние сме от SEO компания Cloxy и с радост бихме Ви го отстъпили, ако се нуждаете от него.

Трябваше да добавиш - .. само срещу 200 лева
 
Re: Продава се домейн NOVINI.INFO

Не, направил съм си робот, който следи почти всичко което се дропи. Оттам по определени думи всеки ден ми прави извадка какво българско се дропи. И ако е стойностно и успея да го хвана - придобивам го.

После чакам една година да ми дойде музата да го развия. Ако не се получи - продавам го, че много домейни стават, а трябва да се плащат всяка година. При татенцата не съм стъпвал. Всякакви търгове не ми се отразяват добре :)
 
Re: Продава се домейн NOVINI.INFO

А дано да се получи стойностен сайт, а не поредният Money Making сайт
 

Горе