Продажба на Google Plus Invites

Re: Продажба на Google Plus Invites

Все пак внимавайте който ползва тези "плюсчета". Не може страница в СЕОМоз да има 20 +, а сайт за кръчмите в чирпан 320 🙂 Говоря сериозно, вече попаднах на толкова "дървени" сайтове с по 320 лайка! 🙂 Едва ли и по този въпрос не се предприема нещо.

Може ли и за мен една покана nikito.metal (в) джимейл точка ком

Една малка графика какво се случва в момента с google+ и как това влияе на фейсбук. Цък

🙂 да, но проблема е, че тези завиват на ляво 🙂 някой да направи мирор 🙂

Да си допълня офтопика 🙂 най-голямата и скрита бомба за гугъл е "тук" и "цък" и т.н. 🙂

Последно редактирано:

Здравейте
може ли и за мен една покана, че ми е интересно какво представлява. Аз съм един от малкото които нямат FB (понеже обичам да имам мнение обратното на популярното) и с удоволствие ще го пробвам.

deyan_naydenov@abv.bg

Последно редактирано:

167224_700b.jpg

"Популярността на новата социална мрежа Google +, която стартира в края на миналия месец, расте изключително бързо - Според прогнозите в края на седмицата се очаква броят им да нарасне до 20 млн., което превръща проекта в най-бързо развиващия се в сферата на онлайн услугите." ИТАР-ТАСС
Според Бил Грос, изпълнителен директор на един от най-успешните бизнес-инкубатори на глобални мрежи, Google+ ще достигне до 100 млн. потребители по-бързо от всяка друга онлайн услуга в историята.

Back
Горе