youth_boy
Banned
Здравейте,
Реших да направя пролетна разпродажба на някои мои статии на български език, които бях писал за проекти. Тъй или иначе нямам време за реализацията на сайтовете, така че продавам непубликуваното съдържание.
Започвам с 6 статии ниша - здраве. Всичките статии са уникални над 300 думи със заглавието и с тематична снимка/графика. Пакетът, който ще предложа днес струва 15 лв., като приемам само банков превод.
Заглавията:
- За или против антибиотиците. (304 думи)
- Изпитани билки срещу стомашни киселини. (300 думи)
- Пет съвета за контрол на кръвно налягане. (307 думи)
- Натурални илачи против депресия. (304 думи)
- Ефективни методи за лечение на алкохолизъм. (302 думи)
- Превантивни мерки срещу хепатит А. (305 думи)
Получавате статиите в *.doc формат, както и картинките в *.jpg
Статиите са 100% униклани
Статиите са идеални за блогове, сателити, директории и дори за по-големи проекти. Проверени са за уникалност с Advego Plagiatus и не съдържат правописни грешки. Тук-там може да липсва 1 запетая, но това едва ли е болка за умиране. Статиите се продават на тази цена най-късно до 30 Март. Скоро ще добавя, още новонаписани статии на други теми, но за момента искам да продам тези.
Ако се интересувате от офертата може да ми пишете ЛС тук или да се свържете с мен на Имейл exultras@abv.bg
Благодаря за вниманието.
Реших да направя пролетна разпродажба на някои мои статии на български език, които бях писал за проекти. Тъй или иначе нямам време за реализацията на сайтовете, така че продавам непубликуваното съдържание.
Започвам с 6 статии ниша - здраве. Всичките статии са уникални над 300 думи със заглавието и с тематична снимка/графика. Пакетът, който ще предложа днес струва 15 лв., като приемам само банков превод.
Заглавията:
- За или против антибиотиците. (304 думи)
- Изпитани билки срещу стомашни киселини. (300 думи)
- Пет съвета за контрол на кръвно налягане. (307 думи)
- Натурални илачи против депресия. (304 думи)
- Ефективни методи за лечение на алкохолизъм. (302 думи)
- Превантивни мерки срещу хепатит А. (305 думи)
Получавате статиите в *.doc формат, както и картинките в *.jpg
Статиите са 100% униклани
Статиите са идеални за блогове, сателити, директории и дори за по-големи проекти. Проверени са за уникалност с Advego Plagiatus и не съдържат правописни грешки. Тук-там може да липсва 1 запетая, но това едва ли е болка за умиране. Статиите се продават на тази цена най-късно до 30 Март. Скоро ще добавя, още новонаписани статии на други теми, но за момента искам да продам тези.
Ако се интересувате от офертата може да ми пишете ЛС тук или да се свържете с мен на Имейл exultras@abv.bg
Благодаря за вниманието.
Последно редактирано: