Пролетна разпродажба на уникални статии

youth_boy

Banned
Здравейте,

Реших да направя пролетна разпродажба на някои мои статии на български език, които бях писал за проекти. Тъй или иначе нямам време за реализацията на сайтовете, така че продавам непубликуваното съдържание.

Започвам с 6 статии ниша - здраве. Всичките статии са уникални над 300 думи със заглавието и с тематична снимка/графика. Пакетът, който ще предложа днес струва 15 лв., като приемам само банков превод.

Заглавията:

- За или против антибиотиците. (304 думи)
- Изпитани билки срещу стомашни киселини. (300 думи)
- Пет съвета за контрол на кръвно налягане. (307 думи)
- Натурални илачи против депресия. (304 думи)
- Ефективни методи за лечение на алкохолизъм. (302 думи)
- Превантивни мерки срещу хепатит А. (305 думи)

Получавате статиите в *.doc формат, както и картинките в *.jpg

Статиите са 100% униклани

Статиите са идеални за блогове, сателити, директории и дори за по-големи проекти. Проверени са за уникалност с Advego Plagiatus и не съдържат правописни грешки. Тук-там може да липсва 1 запетая, но това едва ли е болка за умиране. Статиите се продават на тази цена най-късно до 30 Март. Скоро ще добавя, още новонаписани статии на други теми, но за момента искам да продам тези.

Ако се интересувате от офертата може да ми пишете ЛС тук или да се свържете с мен на Имейл exultras@abv.bg

Благодаря за вниманието.

Последно редактирано:
За: Пролетна разпродажба на уникални статии

За: Пролетна разпродажба на уникални статии

Статиите са продадени.
Всичко отговаря на описанието - грамотно написани и уникални.

Re: Пролетна разпродажба на уникални статии

Да статиите на тема здраве са продадени на Plamensl.

Както обещах пускам нови 5 тема Строителство, цена 13 лв. Статиите са със снимки към тях и са 100% уникални според Advego Plagiatus и според мен!

Цената от 13 лв. е актуална най-късно до 30 Март когато или ще махна статиите или ще увелича цифрата.

Заглавия:

- Къде да намерите добра фирма за ремонт на покриви (312 думи)
- Плюсовете на фасадната топлоизолация (300 думи)
- PVC срещу алуминиева дограма – какво да изберете? (315 думи)
- Топ 5 съвета за боядисване на стени с латекс (307 думи)
- Предпазна екипировка за строителство (306 думи)

*Броят на думите е с включено заглавие

*Начин на плащане - банков превод

При интерес пишете тук ЛС или на Имейл exultras@abv.bg

Благодаря ви.

Статиите са идеални за сателити, блогове или директории за статии.
Единствената забележка ми е към предоставените снимки, прекалено са малки като размер.

Благодаря на irgy.net за корекността, съжалявам за снимките за в бъдеще, ще се старая повече в тази част.

Пакет Строителство е продаден на - Irgy.net. Очаквайте скоро още 2 пакета статии, с които закривам разпродажбата за този сезон

Както обещах поствам предпоследния пакет статии, този път на тема "Туризъм".

За разлика от предишните 2 пакета, тук няма прибавени снимки, но за сметка на това, думите са повече.

Цената на пакета е 12 лева за 5 статии - начин на плащане банков превод.

Заглавия

1.Топ 5 туристически дестинации в България (336 думи)
2. Петте най-красиви български села (352 думи)
3. Кои са най-желаните морски курорти у нас (313 думи)
4. Развитие на СПА туризъм в България (307 думи)
5. 4 известни български язовири с красива природа (311 думи)

Статиите съм ги писал за мои блогове, които така или иначе не съм реализирал поради една или друга причина. Всички са 100% уникални минали през проверка с Advego Plagiatus.

Днес им направих и бърза редакция, така че ако имате интерес пишете ми на ЛС.

Статиите се продават на тази цена до няколко дни. После или ги махам или ги давам по-скъпо. Идеята е да свърша с пролетната разпродажба, възможно най-скоро.

Така приятели пускам и последния пакет "Кулинарен" от пролетната разпродажба на статии.

Пакетът, който представям се състои от пет 100% уникални статии на кулинарна тема за 12 (банков превод). Писал съм го с цел SEO и по-точно публикуване в директории, но така не стигнах до там. Днес съм проверил за грешки и други.

Ключови думи в статиите: рецепти, кулинарни съвети, онлайн рецепти, готварски рецепти.

Заглавия на статиите в пакета:

1.Научете на здравословно готвене чрез интернет (306 думи)
2.Интернет помага да готвите вкусно (307 думи)
3.Кулинарни съвети за приготвяне на телешко месо (308 думи)
4.Как да намерите свежи рецепти за вкусна храна(309 думи)
5.5 съвета за овкусяване на месо за скара (302 думи)

*Заглавието е включено в броя на думите.

Цена 12 лева чрез банков превод. Ако имате интерес пишете ЛС или на exultras@abv.bg офертата на тези цени важи до 3/4 дни. Пускам статиите само в този форум.

Това са и последните статии, които пускам за продажба на този етап. Разбира се, продължавам да пиша и пренаписвам статии по всякакви теми, така че при интерес потърсете ме.

Благодаря и всичко добро.

За всеки, който купи пакет кулинарен (12 лв.) предлагам безплатен събмит на статиите в 5 директории за статии с мой списък. Офертата важи до 13 Април, след което може да заключвате темата.

Back
Горе