SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Пролетно почистване

Sammy

New member
Здравейте, правя пролетно почистване на сайтовете ми

www.mobileskype.info - 50-70 посетителя на ден от гугъл, покачват се, може би ще стигнат до 100, направих редирект преди време. ПР 0, засега, от предишния домейн ще вземе ПР 3. Цена - 50 лв.
www.antireklama-bg.com - 55 - 90 посетителя на ден, пак от гугъл :D, седят си на едно място посетителите, но мисля че се покачват. ПР 2, нз защо очаква се 3ка на другия ъпдейт. Цена - 60 лв.
www.howtoconvert.info - посетители 5-6, понякога 21 не знам откъде идват. ПР 2, пак се очаква тройка, изглежда гугъл ми наказа акаунта във уебмастер туулс :D. Цена - 10 лв.
Обща информация: съдъжанието на всички е 100% уникално, посетителите на повечето са предимно от гугъл, опитвам се да ги монетизирам с гугъл адсенс, но нямам успех за съжаление :(
http://blog.e-tutorial.info/ - ПР 1 без оптимизация, 100тина посетителя на ден, няма приходи, предимно от гугъл са посещенията :) (върви със e-tutorial.info). Цена - 40 лв.

За повече информация - ЛС или в темата, антирекламата се продава спешно, защото домейна изтича на 8 май :)
 
Последно редактирано:
Re: Пролетно почистване

еми принципно са платени, но за 20 лв. седяха една година, мисля че е достатъчно + че пр-а падна на повечето от сайтовете :/
 
Re: Пролетно почистване

И antireklama-bg.com е продаден вече :) Остават 2 сайта, айде на пазарааа, койт' разбира тук се спира :D
 

Горе