Просто не е истина

Re: Просто не е истина

За съжаление почти всеки който се е занимавал с подобен род дейност има подобни бисери.

На мен искаха фона на една страница да е " ...жълт, но някак си по-червен... като изгряващо слънце, каза шефа" (това беше някаква секлецарка вживяла се в ролята на дизайнер). И след около месец след "...този шрифт една идея поголям ... тука да е малко по светло ..." се отказаха от сайта изобщо. Естествено не платиха и винаги ми е служило за урок, въпреки че понякога влизам в подобна ситуация. Ама такава ни е професията...

Код:
Като прикачен файл към този е-мейл ви изпращам заданието. Моля, върнете ми копие на е-мейла, защото това е единственото копие на заданието, с което разполагам.
😱😀
Това ме срази. Аз си мислех, че в моята работа се обаждат най уникално задръстените хора в България.
Онзи ден ми се обади по телефона една мила дама от един българси интернет портал ( да не го споменавам още) , да ми прави оферта. Мале умрях от смях. След като ми обясни как ще ми направят сайт в техния каталог и как ще ми докарат 100 000 посетителя на ден. Дамата ми каза, че офертата им включва (забележете) специална награда от "Google минути" 😱. Е това беше краят на разговора. На въпроса ми "Какво е Google минути?" Тя ми отговори, че могат да направят така, че сайтът ми да е видим за Google определен часови диапазон, който аз избера. Пимерно от 10 до 18 часа. 😀

Последното култово при мен е - клиентката почва изискванията за сайта със следното:
- Искам от сайта да може да се чете информация и да се вижда в интернет 😀

"... трябва да направим цветовете да изглеждат добре на монитора на клиента..."
;D

При мен е идвал клиент(ка) с ваза и хавлия за да ми покаже комбинация между резида и каки 🙂

Дали е истина

Дали е истина

bgkulinar, това си е линк байт. Какво толкова чудно има.

Гарантирам че не всичко това му се е случвало наистина, прекалено много са, а и знам точно той как действа. Щом за две-три търсения е преди мен и огнян в гоогле няма нищо случайно 😉

Хехехе, От има-няма 2007 знаем как се прави, тогава ми беше първия, но в момента нямам време 😉

Re: Дали е истина

Re: Дали е истина

bgkulinar, това си е линк байт. Какво толкова чудно има.

Гарантирам че не всичко това му се е случвало наистина, прекалено много са, а и знам точно той как действа. Щом за две-три търсения е преди мен и огнян в гоогле няма нищо случайно 😉

естествено е че са измислица... 🙂

колкото то болда - хахаха, евала, ама да ти кажа има много хора пред тебе и огнян в конкурентни ниши, та така....

Никога не може да си пръв във всичко, най-малко в гоогле 😉

Back
Горе