SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Пуснете нещо тука де

Re: Пуснете нещо тука де

Интересува ме всичко свързано с афилиейтите. Какво представляват, от къде може да се сдобием, кои са най-предпочитани (кои тематики), Как точно човек може да направи кинти от това и аджиба защо е нущно да си пълним джобовете с пари :)
 
Re: Пуснете нещо тука де

Нещата на genbucks ги рекламирам от май 2006-та и добре се продават, ако можеш да си осигуриш и качествен targeted traffic мисля, че ще си докарваш доста добър страничен доход. Много са точни, плащат всяка седмица и през месец-два вкарват нови продукти. Имат темплейти за всеки продукт, просто избираш някой темплейт, който ти допада, правиш го seo и като натрупаш 100-200$ от трафика на търсачките, инвестираш в още домейни, реклама и ppc (въпреки че аз успех с ppc специално за фармации нямах). А да, и от форума им можеш да си намериш доста инфо по всякакви теми свързани с маркетинг, промотиране, seo...
 
Re: Пуснете нещо тука де

Да genbucks и аз имам няколко тестови инсталации на които още не съм обърнал нужното внимание, съответно нямам и продажби. Интересно ми е как седи въпросът с плащането при тях?

И дали можеш да препоръчаш някои от другите изброени програми. Питам защото предпочитам да вървя по утъпкани пътеки вместо да откривам топлата вода.

Иначе си прав, фармацефтични продукти трудно се продават с PPC. По-скоро много линк спам и доруейс... Имам малко повече опит в нишата с билкова фармация и програмата на joebucks, от които си оставам доволен.

БТВ твой ли е сайта към който е линкът (от любопитство, иначе ако се записвам сигурно ще бъде от афилиейт линковете)?
 
Re: Пуснете нещо тука де

Издават ти epassporte visa и можеш да си теглиш парите от всяко АТМ.

Сайта е на един руснак, ревютата които е направил са много точни и просто трябва да пробваш коя aff програма най-много ти допада, аз се спрях на genbucks-a.
 
Re: Пуснете нещо тука де

peter каза:
http://www.shareasale.com/ - много ми харесва как работят, чека стига до бг за една седмица :)
Наистинат имат добри програми, но искат да им се прати W-8ECI форма, че бизнесът ти не е в САЩ и това става по пощата или по факс. Мисля, че е леко излишно, след като Гугъл се задоволяват само с онлайн потвърждение за същото.
 
Re: Пуснете нещо тука де

Нищо не съм им пращал и няма проблем, вече една година ми го пише в акаунта, но чековете изпращат и ги осребрявам.
 

Горе