Re: Работа като модерато
Темата си търси сарказъм, това е ясно и на някои хора се получи. Ама хора, дайте да погледнем от другата страна - вместо да се подиграваме, може да дадем някой друг съвет, нали? Все пак никой от вас не е бил перфектен, а и все още не е такъв.
Моите съвети са следните:
1. adssdass - пич, стегни се! Очакваш ли някой да ти повери каквото и да е било на база напълно анонимна фигура, криеща се зад този прякор? Аз лично не бих ти задал и една статия да напишеш.
2. Предвид грамотността на младежите в момента, смея да твърдя, че си на възраст между 14 и 18 години - наблегни на четенето! Търсиш работа като модератор, как очакваш някой да ти позволи да "модерираш" нещо, като допускаш елементарни грешки, като "кАде".
3. Завърши си основното образование, за това е наречено основно, там ти се дават най-основните знания - правопис, култура и етично поведение.
Вярвай ми, никой не е успял от първия път, съмнява ме ти да си късметлията, съмнява ме и да се появи някой от форума, който да каже, че от първия път е успял с какъвто и да е било проект или дейност с която се е захванал.
В момента ти отблъскваш, вместо да приканваш, което е нормално за всеки, който е решил да получи някакви стотинки от интернет. Мисли малко по-мащабно - за всеки има място тук, стига да хвърли малко труд в идеята си.
Дори и като модератор в някой форум би могъл да изкарваш прилични доходи (макар, че не съм сигурен, че в България изобщо се плаща за подобна дейност), но с този "правопис", работа няма да намериш, дори като спамер.
Не бързай, гледам имаш свободно време - прочети темите в този форум. Прочети и темите в predpriemach.com. Каквато и конкуренция да са двата форума, нещата се препокриват от различни потребители - така може да добиеш по правилна представа за нещата.
А след като завършиш и евентуално между лекциите ти остава свободно време за странични действия, като развитието на проект или помощ в чужд срещу заплащане - тогава стреляй.
Правейки по 10 грешки в 150 думи, едва ли ще намериш работодател, освен ако той не е олигофрен де.