Работа като модерато

Статус
Not open for further replies.

adssdass

New member
Здравейте търся работа като модерато в какъвто и да е саит до скоро бачках в един саит но вече не е онлине ако някой има нещо за мен нека пише на е-майл: krasi_arabadjiev@mail.bg или на скайп: krase7o1

Re: Работа като модерато

Здравейте търся работа като модерато в какъвто и да е саит до скоро бачках в един саит но вече не е онлине ако някой има нещо за мен нека пише на е-майл: krasi_arabadjiev@mail.bg или на скайп: krase7o1

Мхххммм, чеки да видим ся

Здравейте[запетая] търся работа като модерато[какво е модерато?] в какъвто и да е саит[ясно, че думата не е българска, но се пише сайт, а не саит] до[Би трябвало това да е ново изречение] скоро бачках[не е грешка, ама какво богатство на езика показва] в един саит[явно не става въпрос за сайтове, а за някакво добиче - саит] но вече не е онлине[не смея да гадая какво е онлине] ако[отново можеше с тази дума да започва ново изречение] някой има нещо за мен нека пише на е-майл: krasi_arabadjiev@mail.bg или на скайп: krase7o1

В два реда ти допусна седем грешки и очакваш някой да ти повери сайта си? Какво гарантираш - уникалност на текста поради "уникален" правопис? Впечатляваща оферта 😀

ЕДИТ: всъщност грешките са повече - може да се добавят и още няколко запетаи, ама кой му пука за такива простотии като препинателните знаци

@BullBlogger - как не знаеш какво е Модерато? Модерато е супер як ресторант в кв. Изток София 😀 😀

Аз искам да съм администрато

тва съм го написал ей така набързо за това има грешки иначе като внимавам не ги допускам 🙂

тва съм го написал ей така набързо за това има грешки иначе като внимавам не ги допускам 🙂

ОК, явно "тва" също си го написал набързо. В блога ти виждам куп грешки в единствения виц "Да разчиташ на шефът" (неправилно поставеният пълен член е по-необичаен от неправилната употреба на непълен член, но е също така неправилен). Няма да ги изброявам защото в няколкото реда те са като малка армия.

Имам само един въпрос
След като "бързаш" в собствения си блог и при пускане на обява за търсене на работа, кога НЕ бързаш и пишеш грамотно?

Ето го и вица 😀

Служител отива при шефа си.
- Шефе – казва той, – утре ще чистим основно къщата и жена ми иска да изнеса всичко от тавана, бараката и гарава и да изтъркам всички кухненски шкафове.
- Съжалявам – отвръща шефът, – обаче в моментане ни достига работна ръка. Не мога да те освободя.
- Благодаря шефе, знаех си че мога да разчитам на теб!

и аз в свободното си време разрушама саитове ама вебмастера няма да го пипам
нанякои ако му трева хакер да ми пише лс аз всеки ден влизам

Ти май му завидя на автора, а?

Е па тука си е еб.ло ма.ката от хакери...нема скрито покрито. Ся кат се набута у шамарите, чакай някой да ти звънне и на вратата.

Темата си търси сарказъм, това е ясно и на някои хора се получи. Ама хора, дайте да погледнем от другата страна - вместо да се подиграваме, може да дадем някой друг съвет, нали? Все пак никой от вас не е бил перфектен, а и все още не е такъв.
Моите съвети са следните:

1. adssdass - пич, стегни се! Очакваш ли някой да ти повери каквото и да е било на база напълно анонимна фигура, криеща се зад този прякор? Аз лично не бих ти задал и една статия да напишеш.
2. Предвид грамотността на младежите в момента, смея да твърдя, че си на възраст между 14 и 18 години - наблегни на четенето! Търсиш работа като модератор, как очакваш някой да ти позволи да "модерираш" нещо, като допускаш елементарни грешки, като "кАде".
3. Завърши си основното образование, за това е наречено основно, там ти се дават най-основните знания - правопис, култура и етично поведение.

Вярвай ми, никой не е успял от първия път, съмнява ме ти да си късметлията, съмнява ме и да се появи някой от форума, който да каже, че от първия път е успял с какъвто и да е било проект или дейност с която се е захванал.
В момента ти отблъскваш, вместо да приканваш, което е нормално за всеки, който е решил да получи някакви стотинки от интернет. Мисли малко по-мащабно - за всеки има място тук, стига да хвърли малко труд в идеята си.
Дори и като модератор в някой форум би могъл да изкарваш прилични доходи (макар, че не съм сигурен, че в България изобщо се плаща за подобна дейност), но с този "правопис", работа няма да намериш, дори като спамер.

Не бързай, гледам имаш свободно време - прочети темите в този форум. Прочети и темите в predpriemach.com. Каквато и конкуренция да са двата форума, нещата се препокриват от различни потребители - така може да добиеш по правилна представа за нещата.

А след като завършиш и евентуално между лекциите ти остава свободно време за странични действия, като развитието на проект или помощ в чужд срещу заплащане - тогава стреляй.
Правейки по 10 грешки в 150 думи, едва ли ще намериш работодател, освен ако той не е олигофрен де.

@ktomov - форума е сериозен и успява да бъде такъв, точно защото подобни елементи се посрещат с червени точки или сарказъм. Мисля, че Бул му каза всичко още в първия си пост и то достатъчно красноречиво, ако и да беше саркастично. От там нататък темата е за кошчето - то беше ясно. Това им лошото на новобранците, че бързат да "изкарват пари", а нямат време да прочетат кое как се прави.

В подкрепа на горния пост - в интернет начинът, по който пишеш, е първото представяне. Начинът, по който си вършиш работата, и "репутацията", която си изградил, попадат в справката, която бъдещият работодател ще направи за теб преди да ти назначи какви да е задачи.

Преди да кандидатстваш за дадена работа, трябва да проучиш работодателя, сферата на работа на фирмата и конкретно позицията, за която кандидатстваш - в противен случай, незнанието отклонява фокуса от позитивите, които показваш.

Лично резюме + добро представяне -> Срещаш изискванията на работодател и получаваш предложение за работа -> Предложението, което си получил препокрива твоите изисквания -> Имаш работа

Преди 4 години, бях на 14. След едноседмично членуване във форумите на калдейта, получих предложение, а по-късно и титлата "модерато" на един доста сериозен раздел форуми. Не бях отправил, каквито и да е молби или предложения за този пост. Явно, действията наистина оказват голяма тежест.

Съгласен съм с вас, но мисля, че трябва да се има предвид, че някои потребители все още са прекалено зелени.
Остро посрещане и аз съм получавал, и бога ми, нямате идея колко съм щастлив, че го получих! Но въпреки това, една-две насочващи идеи не са излишни.

Дали ще изпишем 300 думи под формата на саркастична литургия или ще се посмеем една страница и ще обърнем темата в нещо ползотворно, май разлика няма 😉 Мненията ще се трупат така или иначе.

И не ме разбирайте неправилно, подкрепям рогатия. Аз също доста често пиша в подобен на неговия стил.

@ktomov - форума е сериозен и
Абе той и Предприемач.ком е уж сериозен, ама админите и модераторите пишат по-зле от автора на темата.
Иначе да се изпишат 2 страници с глупости и празни приказки не е много сериозно според мен. Не искаш модератор - не пишеш и точка, а не да даваш уроци по български и да правиш банални опити за остроумничене, че чак и житейски съвети, които никой не е искал.
Нема ли наръчници - "Как да се държим в интернет за да не изглеждаме като виртуални плъхове-цайсари, мачкани в живота", некои хора имат нужда...
Вместо истерично и еуфорично да се нахвърляте на момчето, можеше дискретно на ЛС да му препоръчате добавката към Firefox за проверка на правописа и темата да си остане с 1 коментар.

Рангеле, по-надолу в поста съм пропуснал цяла буква...но да не изпадам в подробности, а предприемача си е предприемач и не ме интересува как пишат там. Ако с добавки на FF и преводи от гугъл транслейт се постига всичко, направо ми става жал за тези хора.

Последно редактирано:

Предполагам, че няма колеги с форуми за CS или WarCraft където да бъдеш модератор. Можеш да се насочиш към нещо друго, което не е свързано с писане на текстове и попълване на сайтове със съдържание - примерно пренабиване на CAPTCH-и, ръчно създаване на профили по социалки, ръчен събмит на текстове (които предварително са ти дадени от собственика на сайта) в социални мрежи или директории за статии. Така някой content writer ще може да се оттърве от досадните операции по събмитването и да напише още една две качествени статии. Това е като съвет. Мисля че темата се изчерпа още със стартирането и. Ще бъде заключена и оставена в секция "Чат" тъй като има хора, които си направиха труда да напишат нещо смислено и обосновано.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе