SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Разменям линкове (сайтове за SEO)

Lilacor

SEO addict
Здравейте, колеги!

Реших да публикувам тази тема в случай, че някой проявява интерес към линк ексчейндж с мен. Сайтът ми е lilacor.com и представлява блог на SEO тематика. От една седмица го преместих на свой домейн и минах на платен хостинг и мисля, че дойде време да си потърся и линк партньори.

Както ще видите, блогчето не е съвсем прохождащо, но е далеч от това, което бих искал да представлява някой ден. В момента "боледува" - започна очакваният спaд в SERP, поради пренасочването към новия домейн, но се надявам до седмица-две да си върне позициите.

Каня тези колеги с блогове /сайтове/ на сходна тематика да ми пишат по Skype или ICQ и да обсъдим подробностите около размяната. Решил съм засега да поместя 10 линка към други SEO ресурси. Ще се радвам да си бъдем полезни.

Успешен петък,

Николай
 
Re: Разменям линкове (сайтове за SEO)

В момента "боледува" - започна очакваният спaд в SERP, поради пренасочването към новия домейн, но се надявам до седмица-две да си върне позициите.
Доста оптимистична прогноза, но все пак - успех.
 
Re: Разменям линкове (сайтове за SEO)

Какво предлагаш в замяна? Линк от кой сайт?
 
Re: Разменям линкове (сайтове за SEO)

Освободи се една позиция в блогрола. Ако има желаещи, нека пишат.
 
Re: Разменям линкове (сайтове за SEO)

Отново има 1 свободна позиция. PR-е ми е 4 след последния PR update.
 

Горе