SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Регистрация в директории

sonique3011

New member
Здравейте,

имам сайт, който отговарям. До момента съм го регистрирала в няколко български директории. От скоро започнах да го регистрирам и в чужди директории. Има ли някакво ограничение от Гугъл за броя на линковете от директории. Може ли сайта да бъде забранен?
Благодаря предварително за отговорите!
:)
 
Re: Регистрация в директории

Да, наистина е хубаво линковете да не са само от директории, прави линк ексчейндж и добавяй и по социалните мрежи ;) Съветвам те като събмитваш в директории да използваш различни заглавия и описания, за да не помисли чичо гугъл, че си спамер :)
 
Re: Регистрация в директории

...прави линк ексчейндж...
Това НЕ ГО ПРАВИ!!! Вярно бързо натрупваш ПР и СЕРП, но си заложник. Опитай се вместо ексчейндж да натрупаш натурални (органични) линкове, сиреч прави такова съдържание, че другите уебмастъри да искат да те линкват. Повярвай ми, трудно и бавно става, но пък вместо заложник си господар. Има и един по-бърз начин. Нарича се линк-бейт, но за такова нещо ти трябва много уникален и интересен контент.
 
Re: Регистрация в директории

Кулинар, дай повече инфо за линк бейта.
 
Re: Регистрация в директории

link bait ли се води, в за4ение на стръв ? Аз ше потърся сам, но все пак ще се радвам и на някой препоръчан ресурс от съфорумци
 

Горе