Регистрация на нови Домейни за 3$

lateka

New member
Здравейте, стартирам тази услуга за всички който искат да си регистрират нов домейн.Цената е 3$ чрез PPL или Alert Pay.Домейните се регистрират за 1г и след това е 5$ за всяка следваща.Възможните разширения са .com .info. .biz .net .name.И за да не си мислите. че ще ви взема парите и няма да ви регна домейна ще процедираме така: Поръчвате си домейн и ми давате name servers, аз го регистрирам, вие плащате(ако се опитате да ме метнете ви аз ви спирам достъпа до домейна)Мисля, че по този начин няма как да има прецакани.

За: Регистрация на нови Домейни за 3$

Koя е фирмата регистратор, кой си ти? Да малко повече инфо, щото от схемата виждам как можеш да ме "прецакаш", дори ако си платя съвестно. Важи ли схемата за трансфери? Не го приемай като заяждане и не изпадай в офтопици, защото правилата на Пазара го забраняват.

Благодаря предварително.

Това, че домейнът ще бъде регистриран, не означава че ще е платен 🙂
Такива цени няма за нито един реселър (5$ за com и biz особенно), така че аз бих се замислил над това предложение. Ако не се лъжа, започват от над 6$, но това могат да го кажат някой от представителите на регистраторите тук.
Преди година-година и нещо тук в Русия имаше един тарикат, който завлече пари за няколко десетки хиляди домейна, като нито един не беше платен и в същото време работеха месец-два.
Надявам се да не го приемете за офтопик, а за реално предупреждение.
Ако греша и човекът е порядъчен, то моля да ме извини и да го докаже разбира се 🙂
С такива цени, трябва да е супер силна фирма - регистратор, а това означава, че няма да има особенни проблем да докаже порядъчността си 🙂
И аз ще съм му супер сериозен клиент 🙂
А ако не го направи, то по-добре модераторите да изтрият темата, за да няма изгоряли.
Защото съм сигурен, че ще се намерят такива, които заради това да спестят 2-3$ ще му пишат на лично🙂

С такива цени, трябва да е супер силна фирма - регистратор

Направо отнесе GoDaddy като свиня блажен вестник 😀

Направо отнесе GoDaddy като свиня блажен вестник 😀

GoDAddy си връзват разходната част на бюджета с други услуги - домейните и по 0.99 долара да ги пуснат пак ще са на печалба. Твърде много ме съмнява, че само от регистрация на домейни може да се пробие с такива цени, освен ако не си ICANN

😉 Ей Само как ме провокирате. Intuit от тук се регистрират сайтовете.Какво повече да кажа не знам.

😉 Ей Само как ме провокирате. Intuit от тук се регистрират сайтовете.Какво повече да кажа не знам.

Не е до провокация.
Сайтовете или домейните? 🙂
Там цените са по 9,99$ за домейн.
Може ли да прикрепиш в темата сканиран договор с регистратора и сканирано плащане по банката по сметката на регистратора?
Може да махнеш сумите от договора и от плащането.
Мисля, че няма да имаш проблем да предоставиш такива документи 😉
Едва ли на някой ще дадат такива цени без договор 🙂

Ясно става, че не може да се излезе на глава с вас.Какъв договор к'ви 5 лева.Аз си имам свой начини да регистрирам домейните БЕЗПЛАТНО, и ги предлагам на цени от 3$ за да имам и аз някаква полза от цялата работа.Като не ви изнася не купувате.Това е положението, още малко и да ви сканирам лична карта, че да видите какав сам що съм.Съгласен съм, че се появява някакъв от нищото и предлага евтини домейни, затова предложих първо да регистрирам и след това да се плаща, но не Бай Ганя не е доволен, да не говорим , проблема не е доказателствата и т.н а в това, че ви подбива цените и ще направите всичко възможно да ме оплюете, че никой да не си купи домейн.Живи и здрави, за пореден път се обеждавам, че с Българи бизнес не може да се прави.Можете да изтриете темата!

@lateka, не се сърди, въпроса не е, че някой ще изгори с $3 понеже реално това е една кутия цигари. Въпроса е, че хората се съмняват в коректността на бизнеса ти. Ти като човек който желае да прави бизнес с някого си длъжен да докажеш, че си коректен и не си измамник. Нещо което явно не желаеш да докажеш. Лесно е да се оправдаеш - "С българи бизнес не може да се прави.".

Начина по който си описал процеса по прехвърлянето на домейна по никакъв начин не ми гарантира, че няма да бъда измамен. Един пример ще дам, който ми се струва доста удачен и възможен в случая.

Пуснал си фишинг сайт и си взел данните на няколко хиляди кредитни карти и пазариш домейните с тях. След като съответно се усетят собствениците и съответно ще се поинтересуват и ще подадат оплакване и в една по-нормална държава ще се проследи какво е купувано и хоп домейна на мое име и аз го отнасям в най-добрият случай с -$3 .

Естествено примера е малко в тип Българско кино, но нищо от това не е невъзможно, затова и хората гледат скиптично на предложението ти, особено когато имаме и представители на хостинг фирми в форума, които пък са наясно как стоят нещата с домейните.

Пожелавам ти успех все пак с идеята, но според мен трябва да измислиш по-добър начин да представиш услугата си, така, че да не изглежда като измама.

Ясно става, че не може да се излезе на глава с вас.Какъв договор к'ви 5 лева.Аз си имам свой начини да регистрирам домейните БЕЗПЛАТНО, и ги предлагам на цени от 3$ за да имам и аз някаква полза от цялата работа.

И как ще гарантираш, след като нямаш договор и отношения с регистратора, че следващата година ще бъдат по 5$?
Този момент ми е много интересен в твоя случай.
Ако забелязаваш аз срещу 3-те $ нямам никакви възражения, аз през цялото време пиша за 5-те$.
Как можеш да гарантираш нещо, над което нямаш никакво влияние и контрол?
Обясни моля те по-подробно от този момент нататък.

Back
Горе