Реклама от БГ Каталог?

toniintro

New member
Здравейте, днес получих интересно обаждане ( юдокато се пържа на плажа) от млада дама, която се представи за служител на БГ Каталог. Предложи ми да ми направят промоционално 1 месец безплатна рекламна страничка на моя онлайн аукцион и ако ми хареса да продължа с абонамент за около 15лв на месец. Имайки предвид обещанията им за СЕО се замислих малко. Някой има ли наблюдение върху тази им дейност? Ще се радвам ако споделите мнение. Поне не ми обещаха стандартното изстрелване в космоса. 😱

Re: Реклама от БГ Каталог?

Не точно същото. Този път не ми предлагат СЕО по ключови думи а да ми направят един вид рекламна кампания. За това казвам, че имайки предвид предложенията им за СЕО се замислих дали е читава работата.

Не точно същото. Този път не ми предлагат СЕО по ключови думи а да ми направят един вид рекламна кампания. За това казвам, че имайки предвид предложенията им за СЕО се замислих дали е читава работата.

Не е!

Регистрирай се и искай статистика за този промо месец колко посещения са дошли от техния сайт. Или най-добре ти си засечи. Обзалагам се, че няма да са повече от 10-15 😉.

В рамките на една седмица ми се обадиха точно три пъти за три мои проекта, при това на един и същ телефон, говорих с една и съща дама.
Като цяло абсолютно неясна оферта, незапознати са с материята, да не говорим че ми предлагаха първа позиция в гугле по една от ключовите ми думи /чудя се как ще го постигнат при положение, че моят сайт заема първа позиция???/.
На този въпрос не можаха да ми отговорят.
В същност на малко по компетентни въпроси тази въпросна дама, така се омотава в офертата си че в крайна сметка и тя не знае какво предлага 😕

Като цяло некоректни, неточни и с оферта, която обърква напълно непознатите 😡
Не се връзвайте!

За статистика ползвам woopra.com и за сега мисля, че е доста точна. Ще мога да видя има ли посещения от тях. Тази дама наистина се обърква много, дори не можа да ми каже колко ще е абонаментаната такса ако се съглася и ако реша да мина на абонамент. Но иначе много настоявая да ми направят промоциа за 1 месец. Направо ме очуди.😱

Еми то е ясно че настояват, нали после те ще пишат статистиката. А относно офертата им, след малко разговор относно офертата им излезе следното. С моите пари ще пуснат малко гугл реклама за определената от мен дума. Ще излиза най-отгоре в SERP, като ще излиза catalog.bg/моясайт, а от там, дали е с редирект или не, вече се губи значение. Няма смисъл да си плащам, за да рекламират с половината от парите ми техния сайт, а другата половина да си я прибират. Ако имате наблюдения пишете.

Back
Горе