Рекламен линк към сайт под формата на дума в статия.

Federal

New member
Analystics ми показва един сайт, от който имам входящ трафик. В интерес на истината, за мен беше необичайно да имам посещения от него. Сайта е от рода на големите портали за майки с деца, в които се водят дискусии за бременност, бебета и т.н Потърсих си въпросния линк в сайта и се оказа сложен в дума от статия за жена, която разказва някаква история от нейния живот.

Искам да попитам, как се появява такъв вид реклама, като за нея аз не съм плащал и не познавам нито автора на статията, нито пък модератора на сайта, който добавя статиите?
Уважително ли е да върна имейл с някаква благодарност за това?

Последно редактирано:
За: Рекламен линк към сайт под формата на дума в статия.

Щом искаш да благодариш, регистрирай се в бгмама / вероятно / и благодари на жената в лично съобщение. Няма да е чудно ако в друга дискусия спомене за това и ти докара още повече трафик с някой друг линк 🙂

Какво му е рекламното на линка? До колкото разбирам просто някой някъде е линкнал от статията си към тебе. Нарича се натурален линк 🙂

И за него е добра идея да се каже едно Благодаря 🙂

Еми да благодари ако иска, може тъкмо да линкват още повече в бъдеще 🙂. Но да знае, че това си е напълно нормално явление. То това си е идеята на интернета един вид 🙂.

То това си е идеята на интернета един вид 🙂.
Вече не и в постГугъл времената.

Back
Горе