SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Референтна програма на JobTiger OneClick Money

bgkulinar

Меринджей
* Потребителят трябва да препоръча едно или повече лица, които смята за подходящи за обява от програмата One Click Money.
* Препоръчителят изпраща препоръката по e-mail под формата на специален линк за кандидатстване.
* Наградата се предоставя от работодателя и се печели от препоръчителя, ако препоръчания бъде назначен на длъжността като използва за кандидатстване този линк. Ако препоръчаното лице кандидатства за One Click Money обява директно на сайта на JobTiger, без да използва получения линк, то препоръчителят не получава награда.
* В случай, че лицето е препоръчано от няколко потребители, наградата печели този, чрез чийто линк е осъществено кандидатстването.

Засега има само 4 обяви, но парите, които дават, не са малки 100 лв/брой. Изисква се регистрация. Не съм я пробвал, но ми се вижда перспективна програма.
 

Горе