SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

СЕО за форум.

CHILIEV

New member
Дайте някакви идеи. Най-добре нещо изпробвано - разни трикове, модове, плъгинчета и каквото се сетите, което знаете, че е полезно.
Форума е на phpBB 3.0.2

Благодаря предварително
mail1_mini.gif
 
Re: СЕО за форум.

Има ли опасност нещо да се счупи при ъпдейта? Какво ще препоръчаш за 100% сигурен бекъп освен от phpmyadmin?
 
Re: СЕО за форум.

Какво по-точно бекъпва това? Само базата ли? Не съм го ползвал...
 
Re: СЕО за форум.

Има огромна вероятност всичко да се счупи! Аз лично правих такъв ъпдейт и понеже бях променял по някои файлове, след като замених някои файлове (понеже ъпдейта ме накара) стана една огромна каша.
Бях си запазил цялата база данни през phpmyadmin и също бях копирал цялата папка на самия форум в друга папка (това през файл мениджъра) и си върнах всичко :)
 
Re: СЕО за форум.

И мен от това ме е шубе, че ми се е чупил много зловещо един уордпресс. А форума има голяма база вече и никак не ми се рискува.
Явно ще изчакам Кулинара да пусне обещаната темичка... очаквах някакви модове изпробвани, разни съвети, настройки на пхпбб-то и т.н. ама нейсе :)
 
Re: СЕО за форум.

Стига бе, хора. 2-ката съм я ъпдейтвал от 2.0.4 до 2.23 с над 50 мода инсталирани и не е имало проблем. Не врявам тройката да има чак такъв проблем.
 

Горе