СПАМ от конкурент :D

s1yf0x

banned
Екип
Не е истина, току що получих СПАМ на служебната поща от конкурентен хостинг провайдър, която ни предлага да им станем клиенти....приятели в FaceBook.... и партньори....

Re: СПАМ от конкурент 😀

Е чак пък акаунт...... нямам информация за outsourcing към тях 😀

Не е истина, току що получих СПАМ на служебната поща от конкурентен хостинг провайдър, която ни предлага да им станем клиенти....приятели в FaceBook.... и партньори....

Ама ти базикаш ли се - на ден по 2 подобни спама получавам - последните са zizuweb или нещо такова. Предлагат ми уеб сайт за 37 лева май беше 😀

Ако случайно прочетат това - добре ще е да се спрат - в процес на регистриране на този емайл адрес в КЗП съм (благодаря на оггин за съвета) и скоро на всички които опитват да ми пускат спам ще им дойде дюшеш.

Ако случайно прочетат това - добре ще е да се спрат - в процес на регистриране на този емайл адрес в КЗП съм (благодаря на оггин за съвета) и скоро на всички които опитват да ми пускат спам ще им дойде дюшеш.

Някой вече отдавна пуснахме жалба срещу тези 🙂

Браво, проблема е че аз няма как да го разбера 🙂. По принцип всеки може да ми изпрати спам само веднъж - банвам веднага през филтър в cpanel.

Добре би било да споделите и вие какви методи използвате срещу спамерите.

Браво, проблема е че аз няма как да го разбера 🙂. По принцип всеки може да ми изпрати спам само веднъж - банвам веднага през филтър в cpanel.

Добре би било да споделите и вие какви методи използвате срещу спамерите.
Основният е чрез КЗП от няколко месеца. Както беше казал някой във форума, докато не му бръкнеш на човек в портфейла, няма да се спре.

wbg, не схващам... ако пощата не е Gmail?

http://www.google.com/apps/intl/en/group/index.html

Standard Edition е безплатен, но върши чудесна работа

По същия начин се настройва и десктоп пощенски клиент, филтри ... бла бла. Уеб базирано ползване - конкретно до системата дали позволява.

По принцип всеки може да ми изпрати спам само веднъж - банвам веднага през филтър в cpanel.

На Иво метода е по-ефикасен

Някой вече отдавна пуснахме жалба срещу тези 🙂

Back
Горе