Сайт - не излиза по търсене (кавички)

johnny

trigger hippie
Сайта не е мой, става въпрос за download.hr - искам да купя линк от него, но странното е, че не излиза за "Download.hr - Free Software Downloads", въпреки че е в кавички. На какво може да се дължи това, малко странно ми се вижда?

Re: Сайт - не излиза по търсене (кавички)

Вероятно наказание.
Което означава, че линка там няма да е особено качествен в сравнение със същата ситуация при сайт без наказание?

Което означава, че си купуваш линк от вероятно наказан сайт. Сигурно ли е, че е наказа, и какво влияние ще имаш от този линк е друг въпрос, на който нямам готов отговор.

На мен ми излиза на 4-то място в гугъл.бг

Иначе си има сайлинкс по търсене само на домейна.

Това с кавичките е вече минало. Вадят и слагат сайтове в индекса според търсенето.
Нещо като "третичен" индекс са вкарали изглежда. Или поне до този извод стигнах от някои проби: гугъл е директория -> http://ipotpal-blog.com/2009/10/ипотпал-05-10/ (нещо се бъгват линковете с кирилица). Поне друго смислено обяснение нямам за изчезването и появяването на научни(и програмистки) материали, които са от години в индекса.

Казано накратко - това, че не намираш нещо, не значи, че не е там някъде... То не остана нищо сигурно в гугъл ако питаш мен 😉

Back
Горе