Самофилтриране за известно време

ivo.apostolov

Неразбиращ
Смятам да се самоогранича в писането тук, поради редица причина, сред които между другото и следните:
  • Толериране на детската градина
  • Игнориране на очебийно спамещи индивиди
  • Неудобни функции след ъпгрейда
В пазара и няколко други теми се даде воля на коментари присъщи по-скоро на други места. Няколко индивида, които определено с нищо не допринасят тук, освен с плюене или безсмислени мнения (представете си, аз съм хейтър принципно) биват толерирани.
Като добавим лекия дискомфорт от текущия изглед на форума (във всички налични themes), мисля да си спестя участието в дискусии за известно време и да остана евентуално основно с четене.
Общо взето предпочитам нещата да се нормализират и изяснят, преди да вземам участие във форума, защото най-малкото в момента се чувствам дискомфортно тук.

Поздрави,

Re: Самофилтриране за известно време

Иво, дай им време да оправят малко къщичката. И по трите точки съм съгласен. А приликата с подобен форум, наистина вече не е само козметична, а и като съдържание, но новите собственици си имат и друга работа и не вярвам това да им е основна задача, така че ще им трябва време. Очаквам уебмастър форума да си възвърне блясъка на професионален такъв. За ограничаване на спама и детската градина ще трябва да сложат още модератори.

Последно редактирано:

Back
Горе