SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Сеир в Svejo :)

u-bahn

New member
Явно не само на мен ми е дотеглнало да гледам физиономията на Иво Инджев навсякъде в Svejo:

Код:
http://bit.ly/apeXcu

В блога си се хвали, че има по 20 000 посещения на ден. Трябва да го вкарат в учебниците по маркетинг и предприемачество :rolleyes:
 
Re: Сеир в Svejo :)

С 40-50 човека в скайп листата, които да гласуват за него не ще става свеж с всяка статия, а не знам... :)
 
Re: Сеир в Svejo :)

Хайде не злобейте, на мен пък ми е интересен :)
 
Re: Сеир в Svejo :)

Хайде не злобейте, на мен пък ми е интересен :)
Да де, ама едва ли единственият интересен политически коментатор. Съмнителни са постоянно великите му статии. Чел съм го чат пат и мога да кажа, че не е успял да надскочи нивото отпреди 10 години, например.
 
Re: Сеир в Svejo :)

Ivo.bg предизвиква внимание - много малка част от това е благодарение на Свежо и започват прикачващите се организми да се закачат да пооберат малко трафик - с разни "новини" както е в случая ...

Дали е олд скул или млад скул - не се знае, важното е да няма злоба, поне от наша страна.

Факт е че това е един истински функциониращ блог, както е описан по "дебелите книги" с много "абонати" и коментатори и редовни читатели - с цяла общност изградена около него.
Колко такива блога има в България, може да не са на политическа тематика ?

Това, че има и други политически анализатори, които заслужават да ги чуем е вярно, само дето "добрите" много бързо се отказват от помията и активността им е почти нулева ...

Не само 50 човека от Скайп му гласуват за статиите ;)
 
Последно редактирано:
Re: Сеир в Svejo :)

Aз съм чел доста неща и е нормално да има много новини от него в топа. Освен него има още 2-3ма политически коментатори и те да не са в медиа в момента. Карбовски ме кефи също, но той все по-рядко кефи за политика :)
По-добре Иво отколкото 10 платени статии за мебели, имоти и т.н.
 
Re: Сеир в Svejo :)

Sdimo каза:
Дали е олд скул или млад скул - не се знае, важното е да няма злоба, поне от наша страна.

При мене няма злоба, просто се забавлявам. Уважавам мнението на всеки и по принцип смятам, че Иво Инджев е добър професионалист.

П.С.

Олд скул или Ню скул
 
Re: Сеир в Svejo :)

Интересно ми е дали в "дебелите учебници" за блогове пише, че трябва да се одобряват само удобните коментари. Не е зле да попогледне нашият "топ" блогър, който допуска почти всякакви коментари в своя блог.

И не сте разбрали добре: през "рейтинга" са ми и двамата :D
 
Re: Сеир в Svejo :)

Карбовски ме кефи също, но той все по-рядко кефи за политика
Уволнен си! :( Това същия Карбовски, който оприличи едни БГ мафиоти със съвременни Робинхудовци?
 
Re: Сеир в Svejo :)


Имам странното чувство, че модерацията на коменарите в този "отговор" е доста силна:) Някак си липсват отрицателни коментари, а тези които лижат задници направо са олигавили темата:)
 

Горе