SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Система за избор на хотели?

signboard

New member
Здравейте, мъча се да намеря система, безплатна или платена, която е като каталог на хотели. Функциите които ми трябват са да мога да добавя през администраторски панел, данни за хотели, адрес,сайт,екстри от сорта,климатик,за кучета,басеин,паркинг и т.н.

В клиентската част ми трябва когато потребител влезе в сайта, да може да си избере хотел по критерии: по броя на звездите, по това дали е позволено за кучета и т.н., и да му показва подбрани по този начин хотели. Не ми трябват резервации да се правят, само каталог, и на крайната точка, когато някой хареса даден хотел, да има в дъното на страницата " Провери за цени" или нещо подобно.. изпрати запитване за цени, след натискането на бутона, при мен да се получава на мейл писмо че от е-майл адрес ####, е получено запитване за хотел еди кой си.. и след това аз си придвижвам нещата, дали ще се обаждам на клиента или ще му пращам цени по мейл и т.н.

Нещо такова ми трябва, но немога да намеря, пордължавам с търсенето, ако някой се сети за подобен скрипт..
 

Горе