SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Спам

Re: Спам

Тогава да направим форума VIP тоест да могат да се регистрират хора само след референция от вече регистриран потребител ;D
 
Re: Спам

ама е свежар :) Колеги краставичари, не се ядосвайте, админа ще почисти, когато може. И админа е човек все пак ;)

Иначе за почистването мяй се ориентирам към filtering engine да си пиша с regex. Последно към 3000спам коментара почиствах пак от един мой сайт. Ориентирам се и към бан на цели континенти по IP
 
Последно редактирано:
Re: Спам

ок де забърсах го, не се вълнувайте толкова от един спамер само :)
 
Re: Спам

ок де забърсах го, не се вълнувайте толкова от един спамер само :)

Да, това е често явление, къде хюмън, къде авто - спама е неразделна част от интернет.:) Това с постовете е добра идея, може да се трие спама, но да се линква към някоя боза - даже и за малко време си е гадно. Особедно като дойде някоя примадона с Кешфиеста - купона става пълен.
 
Re: Спам

Особедно като дойде някоя примадона с Кешфиеста - купона става пълен.
хаха. Това ме убива. Напомня ми за жените спамерки.
 
Re: Спам

Аз като сис админ мога да кажа, че админа не е човек или поне така се опитват да ме убедят постоянно ;)
 
Re: Спам

Наскоро попаднах на форум с vBulletin който беше конфигуриран така, че нова тема пусната от потребител с по-малко от Х мнения се визуализира след одобрение от модератор, ако може да се приложи това и за мненията /не съм ръчкал по настройките на този форум/ това би било една стабилна преграда ...
 
Re: Спам

това не става като идея защото хората си имат и работа за вършене .. според мен решението е в една captcha при регистрация и тия ботове ще си останат до там. и тогава има пробиви но те са да кажем 0,001% от тези които ще пробият при сегашното положение.
 
Re: Спам

Официално си поисквам модераторски права! Обещавам да трия само отявлен спам!
 
Re: Спам

Капча има при регистрация.

А това модератор да одобрява всяко мнение не е много удачно. Освен ако всеки не отдели по 20-30 лева на месец да му плащаме и да се занимава само с това човека. :)
 
Re: Спам

Ноже да не е всяко - само първото - да не се визуализира докато нямаш поне едно одобрено мнение - като ти е за сефте - ще почакаш малко :) само, не знам дали има подобна опция или плъгин.
Нещо подобно има в коментарите на WP - ако вече имаш одобрен коментар, другите се визуализират директно ...
 

Горе