Списък с най-конкурентните думи на английски

w1ck3dgam3

New member
Колеги, търся списък или мнения с най-конкурентните думи на английски език.

Например, както са за България следните:

уеб дизайн, лаптопи, климатици, хамали, дограма, интериорни врати, имоти, мебели, хранителни добавки, парфюми, дрехи, рокли, самолетни билети, игри, хороскопи, съновник, рецепти… и разбира се SEO.
Източник

За: Списък с най-конкурентните думи на английски

Не бих казал, че това са най-конкурентните за България. Някои от тях са наистина със силна конкуренция, но не всички са такива.

погледни money, furniture, mortgages, injury, store, travel, tickets, domain, hosting, vacation, bank, investment, credit...

Последно редактирано:

Тези които съм дал са само за пример, Стояне. А и не съм ги мислил аз 🙂

Трябват ми такива на английски обаче.

Re: Списък с най-конкурентните думи на английски

Търси неща свързани с ***** и insurance. Там са парите и съответно конкуренцията.

forex, mesothelioma lawyer, cancer treatment, hair loss, weight loss, p*nis enlargement, hoodia gordoni, justin bieber стотици са. Виж цайтгайста.

най-конкурентните думи на английски език - w1ck3dgam3, подреди ги по който параметър искаш. И българските тук.

Това е много полезен сайт, само нека да имаме в предвид, че става въпрос за обем търсения, а конкурентност от гледна точка на SEO е по-различно нещо.

Това е много полезен сайт, само нека да имаме в предвид, че става въпрос за обем търсения, а конкурентност от гледна точка на SEO е по-различно нещо.
pamir, дали прочете че последните две колони са май това за което пишеш. явно не си го видял. Може да се сортира като кликаш по иконките на всяка от колоните. В блога им са обяснили как определят кое колко е конкурентно. Е, естествено няма как да определят в нишата Х колко авторитетен е всеки от линковете, гледат само бройките, но е добре да си знае човек дали в нишата му не се задава ураган от нови линкове. Аз за това ползвам тоя сайт 😉

pamir, дали прочете че последните две колони са май това за което пишеш. явно не си го видял. Може да се сортира като кликаш по иконките на всяка от колоните. В блога им са обяснили как определят кое колко е конкурентно. Е, естествено няма как да определят в нишата Х колко авторитетен е всеки от линковете, гледат само бройките, но е добре да си знае човек дали в нишата му не се задава ураган от нови линкове. Аз за това ползвам тоя сайт 😉

Да, мерси за пояснението, наистина последните две колони са най-интересни.

Back
Горе