Kalin4y ORM / SEO 10 Януари 2008 #1 А бе...нема само колегите от София да си правят срещи. Какво ще кажете на 18ти Януари (другия петък) да си спретнем нещо в Пловдив. 🙂 Нема оставаме по-назад я :Р
А бе...нема само колегите от София да си правят срещи. Какво ще кажете на 18ти Януари (другия петък) да си спретнем нещо в Пловдив. 🙂 Нема оставаме по-назад я :Р
H hdm New member 10 Януари 2008 #2 Re: Среща на пловдивчани Може, ама баш тогава имам имен ден 🙂 Ако излезе друга дата е по-вероятно.
Kalin4y ORM / SEO 10 Януари 2008 #3 Re: Среща на пловдивчани ем за тва по от рано пиша...че да се разберем, нещо дето ще е удобно за всички 🙂
Re: Среща на пловдивчани ем за тва по от рано пиша...че да се разберем, нещо дето ще е удобно за всички 🙂
MacTeP Senior Member 10 Януари 2008 #5 Re: Среща на пловдивчани алкохолици 😉 искате да се напиете, усещам ви аз
MacTeP Senior Member 10 Януари 2008 #7 Re: Среща на пловдивчани Къде ще се събирате ви пиянки, може и аз да взема да дойда ако станат тука едни врътки 🙂
Re: Среща на пловдивчани Къде ще се събирате ви пиянки, може и аз да взема да дойда ако станат тука едни врътки 🙂
oggin +Ognian Mladenov Екип 11 Януари 2008 #8 Re: Среща на пловдивчани Алоу майничките, нас що не ни каните ве ? 🙂
bgkulinar Меринджей 11 Януари 2008 #9 Re: Среща на пловдивчани В знак на протест, че не сме канени 😛 Моля, никой да не се обижда.
Kalin4y ORM / SEO 11 Януари 2008 #10 Re: Среща на пловдивчани последно 18 ли ? па да видим, ки ша ги вършим после : D @oggin: ти си поканен по подразбиране 🙂 не се брой оплакването ти :Р
Re: Среща на пловдивчани последно 18 ли ? па да видим, ки ша ги вършим после : D @oggin: ти си поканен по подразбиране 🙂 не се брой оплакването ти :Р
cloxy Super Moderator Екип 17 Януари 2008 #11 Re: Среща на пловдивчани Срещата утре (18-ти) ще се състои ли последно, да знам как да си планирам нещата?
Re: Среща на пловдивчани Срещата утре (18-ти) ще се състои ли последно, да знам как да си планирам нещата?
Kalin4y ORM / SEO 17 Януари 2008 #12 Re: Среща на пловдивчани ми аз съм за 🙂 Утре вечер в 19:00 на часовника на пощата ? Които ще идват да пишат по един пост 🙂 0886699521 за потвърждение също може
Re: Среща на пловдивчани ми аз съм за 🙂 Утре вечер в 19:00 на часовника на пощата ? Които ще идват да пишат по един пост 🙂 0886699521 за потвърждение също може