SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Стандартни общи условия на Google за AdSense Online

nikoladd

New member
Като влизах днес да хвърля един поглад и AdSense ме посрещна с преведени на български общи условия с които да се "съглася".

Превода хич не е станал успешен изглежда и нацелих един много весел пасаж:

Комуникации единствено с Google . Вие се съгласявате да насочвате към Google , а не към някой рекламодател, всяко съобщение относно Реклама/и или Връзка/и, показани във връзка с Вашата Собственост.
това според вас какво трябва да значи? ако някой мой посетител се заинтересува от предмета на някоя публикувана от тях на моя сайт реклама да го насоча към гуглето вместо къв рекламодателя ли???!??? Щото ако нямат тази глупост предвид, не ми се мисли какво имат предвид...
 
Re: Стандартни общи условия на Google за AdSense Online

Доста нескопосано е преведено, нямах нерви да го чета. Изпечатах го, ще го чета по-късно.
 
Re: Стандартни общи условия на Google за AdSense Online

убии ме ако знам какво значи това
 
Re: Стандартни общи условия на Google за AdSense Online

Според мен имат предвид, че ако имаш проблеми (или както са го споменали "съобщение относно Реклама") с реклама показана в AdSense каре в твой сайт (или "Вашата Собственост" както са го нарекли), да се обръщаш към Google за да могат те да проверят от своя страна за легитимността на нарушението а не да се свържеш с конкретния рекламодател от AdWords, чиято е рекламата.

Например: ако видиш в сайта си реклами с нежелано съдържание (порно, насилие, и други) да се свържеш с екипа на Google за да могат те да си видят грешката при невнимателното подбиране на реклами от екипа им, и да вземат мерки за санкциониране/предупреждаване на съответния рекламодател, а не да се свържеш със собственика на сайта, показан на рекламата за да го предупредиш за нежелания проблем в рекламата му в AdSense/AdWords.

Предполагам, че същият този пасаж ще има по-голямо количество смисъл в английския си вариант.
 
Re: Стандартни общи условия на Google за AdSense Online

Mgree, бъркаш. Преведи си го ... буквално дума по дума на английски и ще разбереш. Под "Вашата Собственост" имат предвид мой продукт. Т.Е. ако някои пусне реклама в Г, с логото на Globul :) ... Или с други думи да не пишем на рекамодателя, (сайта в който сме видяли тази реклама най-вериятно имат предвид) а на Г. Т.Е. някой подема антикампания с/у някой мен... и да не се карам с него, а да кажа на "моля другарката"

Па мое и да бъркам.

може и да значи сяко питане за реклама в сайта ми, да го препращам на Г :) хех което пък вече е доста доста глупаво
 
Последно редактирано:

Горе