Статии,форумни постове,прогнози и още нещо....

Статус
Not open for further replies.

newbie

New member
Здравейте!
Искам да Ви представя услугите,които предлагам.

1.Писане на статии на български език на тема спорт,строителство,туризъм,политика,покер.
Цена-3лв(250-300).

2.Пренаписване на статии на български език.
Цена-2лв(250-300).

3.Превод на статии от английски и руски език.
Цена-3лв(500-600)

4.Развиване на български форуми.
Регистрация на Х броя акаунти,създаване на теми и провеждане на дискусия в тях.
Цена-10ст/пост.

5.Футболни прогнози с анализ.
Цена- по споразумение.

Приемам плащания чрез MB,PP и банков превод.
За контакти: в темата или ЛС.

ПП:Понеже съм нов в този форум и нямам изграден имидж,съм склонен да приема плащане след свършена работа.

Благодаря за вниманието и честит априлски сняг

Re: Статии,форумни постове,прогнози и още нещо...

Може ли едно въпросче, че не разбрах - това за форумите - ти пишеш и си отговаряш, или отговаряш на други потребители?

Залагам 2 беклинка, че пише и си отговаря сам. Хем ми е смешно, хем ми се плаче, тая криза докара младежта до геройски чудеса! Полезна услуга за някои MFA.

Напиши ми 2-3 безплатни и после ще сложа линк към тях във форума, защото с 0 поста, без портфолио няма как да стане .)

Дай и някоя футболна прогноза да видим. иначе горната статия е прилична и без правописни грешки

Може ли едно въпросче, че не разбрах - това за форумите - ти пишеш и си отговаряш, или отговаряш на други потребители?
И двата варианта са приемливи.

Залагам 2 беклинка, че пише и си отговаря сам. Хем ми е смешно, хем ми се плаче, тая криза докара младежта до геройски чудеса! Полезна услуга за някои MFA.
Заложи и жена си на покер,ако искаш.Все ми е едно.

Напиши ми 2-3 безплатни и после ще сложа линк към тях във форума, защото с 0 поста, без портфолио няма как да стане .)
Ще Ви напиша една статия.Задайте тема.

Е, то хубаво предлагаш тази услуга, може да си качествен в самото оформяне на статиите, но като гледам, че не слагаш спейс след запетаята, това е достатъчно, за да не те наема, ако трябваше да решавам. Не знам българския ти език на какво ниво е, ако е добро - може и да си струва, но това ми направи впечатление просто. А в оптимизацията, монетизирането и т.н, правилната употреба на всеки знак в езика е много важен - питайте Гугъл, ако не вярвате 🙂

Аз си получих и другите две статии и съм доволен, следват нови 5 ще видим при тях как ще е. Относно разстоянията, те се коригират за 10 секунди или малко повече ако има съкращения : )

Преди малко си получих и последната от петте.

Две вече са публикувани :
xn--80abdhhp1bdgzp2m.blogspot.com/2011/04/blog-post.html
antola-stroy.com/скрито-осветление

Други две съм ги пуснал в inarticle.info и withscope.com чакат одобрение.

Като цяло съм изключително доволен, не знам дали взема от някъде информация или има натрупан опит в строителния бранш, но на тази тематика определено се справя добре.

Ще Ви напиша една статия.Задайте тема.

Строителни видяхме, че пишеш, аз имам една на тема - хотели в България - по твой избор дали ще драснеш за спа хотели, дали за хотели в София ...
Пусни ми я на л.с. и после ще дам линк към статията.

Изключиъелно некоректен. В понеделних се бяхме разбрали за 10 статии за 25 лева, като дори искаше и предплащане, аз разбира се му казах, че плащането е след приключване на работата, а днес той ми пише, че ще ми откаже поръчката, защото имал по-добра оферта. Съответно ще получи и негативен трейдър и ще пиша и в другия форум. Да знаете, че на него не може да се разчита. Поредния предприемач ...

Изключиъелно некоректен. В понеделних се бяхме разбрали за 10 статии за 25 лева, като дори искаше и предплащане, аз разбира се му казах, че плащането е след приключване на работата, а днес той ми пише, че ще ми откаже поръчката, защото имал по-добра оферта. Съответно ще получи и негативен трейдър и ще пиша и в другия форум. Да знаете, че на него не може да се разчита. Поредния предприемач ...

Лицемерието ти няма край. Поиска да му пиша статии на занижени цени, аз съответно му отказах. От злоба ме е наплюл публично в двата форума.....
Поел съм няколко поръчки на хора от този форум и никой не е излъган дори с една стотинка.
Искал той да му напиша няколко безплатни статии... Не искам да имам нищо общо със селски тарикатчета като теб.
Сигурен съм, че хора работили с този човек знаят какво имам в предвид с горното изречение.

При положение че искам 10 статии е нормално да искам отстъпка. По-късно ще постна л. С. В който се съгласява на работата а седмица след това се отказва. Добре, че не му платих предварително ... Няма да коментирам олигофренчета повече.

Авторът на темата е допуснал грешка. Не е трябвало да се съгласява изобщо. При тези ниски цени, които е предложил трябва да реже веднага всички, които се мъчат да се пазарят, а не да приема.

Авторът на темата е допуснал грешка. Не е трябвало да се съгласява изобщо. При тези ниски цени, които е предложил трябва да реже веднага всички, които се мъчат да се пазарят, а не да приема.

Не съм се съгласявал на неговите условия. Лъже като циганин .Първо иска безплатни статии, после си определя цена, каквато на него му изнася. И накрая без да съм се съгласил на неговите условия изопачава нещата и ме плюе по форумите.

Ето какво ЛС ми е написал в предприемача

''Zashtoto si mnogo nov - posle shte ti pratq parite. Temite da sa:
Hoteli v sofia - moje da izbroish nqkolko hotela, spa hoteli, hoteli na more abe v obshti linii svarzani s hoteli - 25 leva za 10te statii? Ako si ok mojesh da pochvash. Maila mi e .............@gmail.com''

Къде съм се съгласил на тази цена да ти пиша статии?Лицемер от класа!

За латиницата нямам коментар....

Лични нападки ще помоля да си решавате на лични.
Темата се затваря.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе