Странен трафик от Facebook?!

Lilacor

SEO addict
Здравейте, съфорумци!

Вчера ми се случи нещо странно. На един от сайтовете ми, който прави по 100-120 уникални дневно му "влязоха" 86 посещения от Facebook (по данни на GA).Интересното е, че когато цъкнах на линка в GA статистиката, за да видя от кои точно линкове ми е дошъл трафика, ми излезе следното (вижте скрийншота).

Някой да има идея защо ми дава такива несъществуващи линкове аналитикса? Как мога да разбера повече за тези 86 посещения? Нищо не съм качвал и не качвам за този сайт във FB.

Мерси на отзовалите се!

Прикачени файлове

• 1.jpg
    1.jpg
    61.2 KB · Преглеждания: 0
Re: Странен трафик от Facebook?!

Виж и коя статия точно вчера е направила много content views и ще се ориентираш към какво е бил линка. Вероятно някой е шернал нещо някъде.
Мерси на включилите се. Да, така може да се предположи статията - една има 90 уникални, явно е тя. Иначе линкът http://facebook.com/l.php дава:

"Страницата, която заявихте, не беше намерена."

Не би ли трябвало да ми излиза линкът, с който някой е шернал новината във FB?

И няма никакъв друг начин да науча повече за трафика от ФБ? Сериозно?

Колко повече?

Или все не можеш да намериш страничка от ФБ с линк към сайта ти?

Колко повече?

Или все не можеш да намериш страничка от ФБ с линк към сайта ти?

Може просто някой да е пуснал линк в профила си - тогава няма как да се види кой е човека и къде е линка🙂

Търсачката на ФБ не намира нищо по ключовите думи, които се съдържат в заглавието на статията, към която е дошъл този трафик...

Има, има! 🙂

Сложи си Facebook Graph API. Дефакто още една статистика, но от ФБ! Така ще има пълен достъп до всичко което се случва в сайта ти, чрез ФБ.

• Like
Реакции: gvv

Back
Горе