Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Ако си е пуснал реклама за бизнес точката му се подсилва точката като показване и без да си видял рекламата конкретно ти, защото в случая ще има повече трафик заради рекламата, а с това ще му се вдига и органика към точката.Аз пък забелязвам някви други аномалии тип :
Аз съм с 200 гласа 5* текст "ТЕМА" (ясно, че не е само гласовете опт. там спазвам всичко и пак)
Друг с 0 гласа 0 * текст "ТЕМА" е над мен ...
не знам как точно картата решава кой е оптимизиран и кой не но е п*рнография там.
ЯкоВ този ред на мисли:
![]()
Google Maps’ new “Immersive View” combines Street View with satellites
It’s like Google Earth on a much lower level.www.theverge.com
примера е с моя точка и с на клиент. и двете точки се появяват в други региони без да има логика, зададени са Райони на обслужване, ключ думи всичко. Но се появяват извън зададения регион, вместо да се появяват ВЪВ зададения регион.Не съм имал честа да го наблюдавам тия дни. Имаш ли някакъв пример, че още не мога да си го представя това. 🙂
Вече се ползва и то усилено 😀Малко подценявано е това с мапса, но носи трафик, особено локално, ако някой реши да търси. Няма по-добро от това да почнеш да гледаш за някой автосервиз с добри отзиви в района ти. 😉
Да, дори хората като си отворят статистиките, не им се вярва колко трафик им е донесло, и това при положение, че дори не са си го наоптимизирали. В някои случа съм виждал и да носи повече трафик от самия сайт, просто защото локално няма как да не излезе преди сайта. 🙂 Но имам чувството, че още го подценяват.Вече се ползва и то усилено 😀