SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Странни случаи с Google Business точки

СЕО.БГ

Member
Забелязвам напоследък че се показват Гугъл Бизнес точки които са с лкален адрес за едикой си регион или зададени райони на обслужване се показват в чужди градове. Зададени са ключ думи за София и в текста има София. Не виждам причина да се случва това. Някой има ли подобен казус?
 

roadhelp

New member
Аз пък забелязвам някви други аномалии тип :
Аз съм с 200 гласа 5* текст "ТЕМА" (ясно, че не е само гласовете опт. там спазвам всичко и пак)
Друг с 0 гласа 0 * текст "ТЕМА" е над мен ...
не знам как точно картата решава кой е оптимизиран и кой не но е п*рнография там.
 

Blinky

Geek
Екип
Не съм гледам много много последно време там, но имаше доста странни ранкинги за точки, които не само нямат много мнения и гласа, но и реално е сравнително нова. Може би нещо в съдържанието й, но и това малко ме съмнява. Според мен е един от продуктите на Google, които още търпят много големи поправки. Но поне съм сигурен, че няма да го затрият като други техни, от които хората не виждаха много смисъл. ;)

Иначе е идеален начин за докарване на допълнителен трафик, който отчасти е доста таргетиран. Един от малкото идейни продукти, помагащи на бизнеса. Редом с GMC и др.
 

Blinky

Geek
Екип
Но пък не можем да отречем са и един добър начин, който Google ни предоставя за допълнителен трафик, който както писах, си е доста таргет. Особено, ако се говори за локален бизнес. Една цветарска будка би се възползвала много от това. След време, социални канали или успоредно, и следва онлайн магазин и така. ;)
 

Горе